Velký návrat kadeřnictví: Tohle je 5 nejstylovějších účesů pro rok 2021 podle celebrit

Velký návrat kadeřnictví: Tohle je 5 nejstylovějších účesů pro rok 2021 podle celebrit
Zdroj: Showpix

V pondělí 3. května nastane den D, kdy se po dlouhé době konečně otevřou kadeřnictví. A ruku v ruce s tím vyvstává otázka, co si nechat na hlavě vytvořit. Přinášíme vám pět nejžhavějších trendů roku 2021, se kterými se rozhodně neztratíte v davu.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 29. 04. 2021 08:30

Rok 2021 přeje návratům. Frčí jak účesy ze 70. let, tak se znovu vrací do módy například legendární mullet. Pojďte se inspirovat od předních světových celebrit a vybrat ten nej účes, který vám v rozbíhajícím se jaru udělá tu správnou parádu.

Mullet

Ano, je to tak. Ikonický účes 80. let, u nás nazývaný „vpředu byznys, vzadu zábava“, je znovu v kurzu! Jestli se ale chcete nechat ostříhat jako kdysi Jarda Jágr, zadržte. Moderní verze mulletu je střízlivější, delší a musí hezky rámovat tvář. „Mullet se skvěle hodí hlavně ke kulatému obličeji, kterému dodá žádoucí kontury,“ radí vlasová stylistka Sally Hershberger. Mezi celebritami se tímto účesem nedávno pochlubily například zpěvačky Miley Cyrus či Rihanna.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Miley Cyrus (@mileycyrus)

Delší rovný bob

I tento nesmrtelný účes má své místo mezi trendy roku 2021. O tom, že skutečně letí, svědčí i fakt, že se kvůli němu po dlouhých letech vzdala své hřívy herečka Penélope Cruz. Pokud nejste úplné klasičky, můžete kadeřnici požádat o bob asymetrický, který bude letos rovněž trendy.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Bezúdržbový účes

Tohle bude hodně oblíbený trend! Během lockdownu a koronakrize vůbec jsme tak nějak ztratily motivaci starat se o to, co máte na hlavě. Není proto divu, že roku 2021 vládnou účesy, které vypadají, jako byste právě vstaly z postele. Chce to jen dobrý střih a na nějakou složitou údržbu se pak můžete vykašlat. A přitom budete in! Cestou nejmenšího odporu se rozhodly letos jít třeba herečka Gwyneth Paltrow nebo zpěvačka Mariah Carey.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lorenzo Martin (@hairbylorenzomartin)

70. léta

Bohaté vlny foukané od obličeje, kterými v 70. letech proslula Farrah Fawcett, jsou zpět! „Letošní verze jen měla být o něco méně objemná a více rozcuchaná,“ naznačil kadeřník Andrew Fitzsimons. Jít cestou účesu, který na jedné straně budí nostalgii a na druhé nikdy nevyjde úplně z módy, se rozhodla i mladičká zpěvačka Selena Gomez. Trendy je ovšem nejen Selenin účes, ale i další skvosty 70. let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Selena Gomez (@selenagomez)

Dlouhá ofina

Potřebujete výraznější změnu? Co takhle zkusit dlouhou ofinu? Optimální bude taková, která se téměř dotýká řas, a vy se díky ní budete cítit stokrát víc cool než dosud. Kdo chce jít ve šlépějích sexy herečky Jennifer Lopez, směle do toho!

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Chris Appleton (@chrisappleton1)

Žhavých účesů pro letošek je samozřejmě mnohem víc. Takže hurá na internet a vyhledejte ten, který vám nejlépe sedne. Přejeme hodně štěstí a stříhání zdar!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články