Gwyneth Paltrow promluvila o rozvodu s Chrisem Martinem. Emoční šok jí pomohla překonat její zubařka

Gwyneth Paltrow promluvila o rozvodu s Chrisem Martinem. Emoční šok jí pomohla překonat její zubařka
Zdroj: Showpix.cz

Gwyneth Paltrow a Chris Martin tvořili slavný pár, ovšem jejich manželství krachlo a v roce 2016 se rozvedli. Slavná herečka, která se o dva roky později znovu provdala, tehdy našla nečekanou spřízněnou duši. Pomáhala jí její zubařka.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 17. 06. 2020 11:47

Gwyneth Paltrow a Chris Martin se vzali v roce 2003. Jejich manželství vypadalo šťastně, ovšem na konci už nefungovalo. Slavná americká herečka a frontman populární kapely Coldplay, kteří společně mají dvě děti, se na několik měsíců odloučili a před čtyřmi lety se rozvedli.

Bože, to už je dávno...

Stále si však zůstali velmi blízcí. „Nebydlíme spolu, ale je u nás vždy vítán a může s námi být, kdykoli bude chtít. Já s dětmi také často přespávám v jeho domě v Malibu. Trávíme spolu hodně času. Jsme spolu o víkendech, jezdíme společně na dovolené. Jsme stále rodina, i když už nemáme romantický vztah. Chris je jako můj bratr,“ řekla Gwyneth v roce 2016 pro časopis Glamour.

Během rozvodu Paltrow pomáhala její zubařka Sherry Sami, která je specialistkou na dětskou stomatologii a ortodoncii. „Pamatuji si, když jsem ji navštívila poprvé a přišla jsem i s mými dětmi Apple a Moses. Bože, to už je dávno,“ vzpomněla si sedmačtyřicetiletá herečka z Los Angeles v rozhovoru pro femalefirst.co.uk.

Sami ji zaskočila

„Pamatuji si, jak jsem se posadila v kanceláři a ona se mě ptala na všechny otázky o mém emočním traumatu a mém manželství, které prošlo opravdu těžkým obdobím. Všichni víme, jak to pak skončilo,“ dodala.

Gwyneth byla na začátku docela zaskočená. „Říkala jsem si, proč se tato úžasná zubařka ptá na moje trauma z dětství a na to, co se děje v mém manželství,“ uvedla. Nakonec se ale slavná celebrita své zubařce otevřela a ta jí pomohla překonat emoční šok, kterým si tehdy procházela.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články