Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její intimní partie. Dali byste za ni 1700 korun?

Gwyneth Paltrow prodává svíčku, která prý voní jako její intimní partie. Dali byste za ni 1700 korun?
Zdroj: Instagram.com/gwynethpaltrow
Gwyneth Paltrow je známá herečka, držitelka Oscara, zpěvačka a také blogerka a podnikatelka. V těchto svých dvou posledních profesích se nejspíš našla, protože se už několikrát nechala slyšet, že se jí po hraní zas tak moc nestýská. Ve svých sedmačtyřiceti letech vypadá skvěle. Postavu ovšem nemá zadarmo. Hodně sportuje a je nadšenou propagátorkou zdravé stravy. Kromě toho, že je Gwyneth krásná, je také vzdělaná. Hovoří plynule španělsky a francouzsky. S bývalým manželem, frontmanem kapely Coldplay Chrisem Martinem, má dvě děti. Nyní je vdaná za scénáristu, režiséra a producenta Brada Falchuka.+ 2 fotky+ 3 fotky

Lidé, kteří podnikají, jsou často schopni vymyslet všelijaké nápady, jen aby se jejich byznys rozjel. To sice není případ slavné americké herečky Gwyneth Paltrow, která o peníze nemá nouzi, přesto přišla na trh s hodně originálním a netradičním výrobkem – svíčkou, která prý voní jako její vagína.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 24. 01. 2020 11:16

Sedmačtyřicetiletá herečka a zpěvačka má svůj lifestylový web, na kterém prodává úplně všechno, co ji napadne. Ovšem svým novým produktem Gwyneth všem doslova vyrazila dech. V jejím e-shopu se totiž objevila svíčka, která dostala hodně kontroverzní název – This Smells Like My Vagina (toto voní jako má vagína), která obsahuje směs vůní pelargonie, bergamotu, cedru, damaškové růže a semen proskurníku pižmového.

Svíčka za 1700 korun

Zajímá vás, jak svíčka svůj šokující název dostala? Vzniklo to náhodou a na začátku mělo jít pouze o vtip mezi parfumérem Douglasem Littlem a Gwyneth Paltrow, po jejímž boku se dříve objevili třeba Brad Pitt nebo Ben Affleck. Rodačce z Los Angeles totiž během přípravy svíčky přišlo, že voní úplně stejně jako její vagína a senzace byla na světě.

Svíčka se na Gwynethiném webu prodávala za 75 dolarů, tedy zhruba za 1700 korun, a fanoušci ji rychle vykoupili. Je vidět, že držitelka Oscara za nejlepší ženský výkon za hlavní roli ve filmu Zamilovaný Shakespeare se toho zkrátka nebojí – vždyť před Vánocemi na sociálních sítích ukazovala i svůj oblíbený vibrátor.

Převratná svíčka

Uvedení svíčky na trh rozpoutalo velkou diskuzi a svůj komentář přidala i samotná Gwyneth. „Myslím, že mnoho z nás žen vyrůstalo s tím, že okolo svého těla cítily nějakou hanbu. Takže toto je trochu převratná svíčka pro nás všechny,“ řekla. Co si ale asi o této vůni myslí její manžel a známý producent Brad Falchuk?

NA FOTOGRAFIE GWYNETH PALTROW SE PODÍVEJTE DO NAŠÍ GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články