Gwyneth Paltrow a její hádky s Jennifer Lopez, Julií Roberts a Bradem Pittem. Co je na nich pravdy?

Gwyneth Paltrow a její hádky s Jennifer Lopez, Julií Roberts a Bradem Pittem. Co je na nich pravdy?
Zdroj: Showpix
Stačí vynechat jeden let a vše se může změnit.Buddy je společníkem v úspěšné reklamní agentuře.Je šarmantní, cílevědomý a díky svému atraktivnímu vzhledu nemá ani nouzi o ženy.Když ho ale začne tížit svědomí...+ 1 fotka+ 2 fotky

Gwyneth Paltrow se řadí mezi úspěšné hollywoodské herečky, a tak není divu, že je často středem polopravd a mýtů o své osobě a vztazích s hereckými kolegy. Jaká je tedy pravda o sporech, jež měla s výše uvedenými herci? Šlo o výmysly vzniklé z okurkové sezóny, či platí staré pořekadlo, že na každém šprochu je pravdy trochu?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 30. 03. 2020 16:30

Na Gwyneth Paltrow se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max ve filmu Nahoru, dolů, v němž hraje spolu s Benem Affleckem. Buddy je společníkem v úspěšné reklamní agentuře a má vše, co by si  muž mohl přát. Je šarmantní, sebevědomý a velmi atraktivní. Prostě dítě štěstěny. Jedné prosincové noci ale uvízne kvůli sněhu na letišti v Chicagu. Tam se seznámí s mužem, který pospíchá k rodině, aby s ní strávil Vánoce. Buddymu se však, díky svým kontaktům, podaří letenku sehnat, ale velkoryse ji nabídne onomu muži, neboť je pro něj lákavější strávit zbytek večera s kolegyní z práce. Ráno se dozví šokující zprávu o pádu letadla, ve kterém měl sedět právě on. Navíc ještě vyhraje cenu za reklamu, kterou letecké společnosti udělal. Aby utišil svědomí, vydává se za vdovou po zemřelém muži.

Jennifer Lopez

V roce 2018 publikoval server NW zprávu o tom, že se Paltrow se svou údajnou zapřisáhlou sokyní, Jennifer Lopez, hádají o tom, kde budou mít svatbu, jelikož obě ji chtěly uspořádat v Hamptonu, kde žijí. Vzájemné nepřátelství mělo vzniknout kvůli Benu Affleckovi, se kterým herečky randily.

Pravdou je, že toto tvrzení bylo zcela smyšlené. Gwyneth neměla v úmyslu uspořádat tu nejlepší VIP svatbu a zastínit tak Lopez tím, že by tento souboj nevěst vyhrála. Svatba se navíc nekonala ve stejnou dobu, ale později a za účasti jen několika vybraných hostů z řad hereččiny rodiny a přátel.

Julia Roberts

V tomtéž roce informoval magazín RadarOnline své čtenáře, že se Paltrow rozhádala s Julií Roberts, a to na večírku pořádaném jejím bývalým manželem, Chrisem Martinem. Gwyneth měla Julii vmést do tváře, že během rozvodu nestála na její straně a tím ji zradila. I v tomto případě šlo o tzv. fake. K žádné hádce nedošlo, ba naopak, mezi všemi zúčastněnými panuje přátelství. Nestalo se tedy ani to, že by Julia dala přednost večírku před svatbou. Ten se konal až týden po obřadu.

Brad Pitt

Opravdu Brad Pitt nenávidí Gwyneth Paltrow? Časopis Globe v tom měl zřejmě jasno. Zatímco prý Brad stále touží po ex manželce Jennifer Aniston, bývalé snoubence nemůže přijít na jméno. “Když se někde potkají, tak se k ní chová slušně, ale jen kvůli tomu, že je to na veřejnosti. Pitt o ní často říká, že nikdy nebyla takovou dámou jako Aniston. Nedokáže jí to ale říct do očí, raději vždy jen něco zamumlá a zmizí,” uvedl ‘zaručený’ zdroj.

Do třetice všeho dobrého, tedy spíše klamného. Nikdy na sebe neházeli veřejně špínu a dle vyjádření jejich přátel nechová ani jeden z nich k tomu druhému jakoukoli zášť. Dle webu gossipcop.com si tuto smyšlenou novinku vymyslel Globe kvůli tomu, že se čím dál více hovoří o obnoveném vztahu mezi Pittem a Aniston, což prý nadzvedlo z židle Angelinu Jolie.

NA FOTKY Z FILMU NAHORU, DOLŮ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: gossipcop.com, nw.com, csfd.cz, radaronline.com

Zdroj fotografií: TV Prima

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články