Ben Affleck má opět problémy s alkoholem! Vrátil se k pití po letech abstinence, nebo šlo jen o malé “uklouznutí”?

Ben Affleck má opět problémy s alkoholem! Vrátil se k pití po letech abstinence, nebo šlo jen o malé “uklouznutí”?
Zdroj: Showpix.com

Herec Ben Affleck byl ke konci minulého roku spatřen, jak vychází z jedné párty v notně podroušeném stavu. Naštěstí byl zrovna bez auta, takže se vydal domů po svých. Přesto toto zjištění vyvolává otázku, zda se u něj znovu neozvala závislost na alkoholu, se kterou bojoval řadu let.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 22. 02. 2020 09:00

Bena Afflecka můžete vidět v akčním dramatu Nejhorší obavy, který vysílá 22. 2. ve 22:15 ČT2. Mladý analytik CIA Jack Ryan je specialistou na bývalý Sovětský svaz. Jednoho dne dostane od vedení zdánlivě obyčejný úkol, při jehož řešení zjistí, že jde o teroristický čin. Bomba je již navíc aktivována a na cestě do USA. Podaří se mu ji deaktivovat?

Do léčebny šel již potřetí

V srpnu minulého roku Ben nastoupil již potřetí do protialkoholní léčebny. Den před nástupem ale nezahálel a opil se. Ráno poté uvedl na svém Instagramu, že skutečně přebral, avšak bylo to poprvé za celý rok střízlivosti. Než se za ním zavřely dveře ústavu, stihl ještě navštívit svou bývalou manželku Jennifer Garnerovou, které se taktéž přiznal ke svému prohřešku a zároveň ji ujistil, že se to už nebude opakovat.

"Ben už tvrdě pracuje na tom, aby se vrátil zpět na správnou cestu,” uvedl magazínu People jejich zdroj. Zajímavé ale je, že někteří jeho blízcí přátelé takový optimismus nesdíleli. Pochybovali o tom, že by Ben už nikdy neuklouzl. A měli pravdu. Údajně se u něho opakuje určitý vzorec chování, kdy určitou dobu “seká latinu”, aby pak znovu selhal.

Je to jenom na něm

"Ti, kdo Bena znají, vědí, že je strašně tvrdohlavý,” uvedl jiný zdroj, blízký hercovu okolí. “Kdyby neměl odbornou pomoc, sám by se z toho nedostal. Nejdůležitější je to, že to chce sám změnit. Kdyby nechtěl, nepohnuli by s ním ani doktoři.” Dle očitých svědků si herec noc před nástupem na léčení hodně užíval. Kolik takových uklouznutí muselo být ještě předtím, že to tvrdohlavého herce donutilo jít do léčebny?

V onu inkriminovanou noc si Affleck zahrál také poker. Sice to bylo pro dobré účely (UNICEF), jenomže i to vyvolalo vrásky na čelech jeho nejbližších, protože v minulosti měl problémy i se závislostí na hazardních hrách, přičemž se několikrát zařekl, že už hrát nebude.

Může za to sláva?

Je pravdou, že pro slavné osobnosti je léčení vždy obtížnější? Možná ano. Ben v jednom rozhovoru přiznal, že jelikož nemá prakticky žádné soukromí, cítí na sobě velký tlak, navíc má problém navázat nový vztah. Ženy k němu prý přistupují již s předsudky, aniž by doopravdy poznaly, jaký ve skutečnosti je. Přestože udělal mnoho dobrých skutků, novináři píší jen o těch, které se mu nepovedly.

Stejně tomu bylo i na večírku, který proběhl koncem října u příležitosti právě probíhajícího Halloweenu. Sotva se Affleck vypotácel v masce lebky na parkoviště, sesypali se na něj paparazzi. Ale i na něj se nakonec usmálo štěstí a našel si přítelkyni. Úplně poprvé se viděli na již zmíněném charitativním večírku. Podle jednoho z hostů jeho vyvolené hercovo popíjení vůbec nevadilo. “Je jasné, že se při pokeru pije, ale Ben… to je úplně jiná liga,” prozradil. Bohužel ani tento vztah nevydržel. Dle portálu hollywoodlife.com je Ben Affleck opět aktivní na seznamovacích aplikacích.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články