Žhavé destinace: Kam jezdí celebrity nejčastěji v zimě na dovolenou?

Žhavé destinace: Kam jezdí celebrity nejčastěji v zimě na dovolenou?
Halle Berry s rodinou si také zamilovali Mallorku.Gwyneth Paltrow jezdí relaxovat do Cabo San Lucas v Mexiku.George Clooney s manželkou si koupili dům u italského jezera Como.Dechberoucí ostrov Maui na Havaji pravidelně navštěvuje i profesionální celebrita Paris Hilton.+ 5 fotek+ 6 fotek

Kam si jezdí odpočinout celebrity, když potřebují utéct od práce, od fanoušků nebo si vyčistit hlavu po náročném turné? Pokud si chcete hovět na stejné pláži jako Jay-Z s Beyoncé nebo třeba Leonardo DiCaprio, budete muset do exotiky. Na druhou stranu George Clooneyho nebo Toma Cruise často můžete potkat i v Evropě.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 12. 2018 10:37

Francouzské Saint-Tropez

Nádherné pláže, luxusní místa a výhled, za který se zabíjí. Kdo tam jezdí? Jay-Z, Beyoncé, Victoria a David Beckhamovi a dokonce i Keanu Reeves.

Španělský ostrov Mallorca

Jedná se o cestovatelský evropský poklad a zároveň se tady slavné osobnosti lehce ztratí ve vnitrozemí ostrova.

Kdo sem jezdí? Dům tu má slavný pár Douglas a Zeta Jones a rozvádějící se pár Brad Pitt a Angelina Jolie.

Maui na Havaji

Dechberoucí ostrov nabízející skoro vše. Od surfování až po nonstop otevřená kasina. Kdo sem jezdí? Od roku 1950 jedno z nejfrekventovanějších míst, kde se vyskytují slavné osobnosti. Elvis, Paris Hilton, Jennifer Garner, Ben Affleck, Kate Hudson, Justin Bieber nebo Selena Gomez. 

Ostrov v Karibiku St. Barth

Jeden z nejkrásnějších ostrovů Karibiku a z New Yorku je to letadlem kousek. Kdo sem jezdí? Prostě všichni, kdo v Hollywoodu něco znamenají. Oblíbené místo je to především herce Leonarda DiCapria.

Jezero Como v Itálii

Jezero je fotogenické z každé strany a fotky s pozadím zasněžených Alp vypadají jako z pohádky. Kdo sem jezdí? George Clooney se svou krásnou a vzdělanou ženou Amal a jejich přátelé: Cindy Crawford, Brad Pitt, Matt Damon a další.

Řecký ostrov Mykonos

Kultura, moře, tradice a bílé malebné domky. Z tohoto řeckého ostrova romantika doslova stříká. Kdo sem jezdí? Tom Hanks nebo Tom Cruise.

Cabo San Lucas v Mexiku

Místo co by kamenem dohodil od bláznivého a hektického Los Angeles, celebrity si sem jezdí odpočinout třeba jen na pár dní. Kdo sem jezdí často? Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Courteney Cox i George Clooney.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články