Lady Gaga a Bradley Cooper konečně prozradili, jak to mezi sebou doopravdy mají

Ve filmu si Lady Gaga zahrála neznámou talentovanou zpěvačku Ally, kterou objeví slavná country hvězda Jackson Maine (Bradley Cooper).
Zdroj: archiv
Lady Gaga a Bradley Cooper ztvárnili hlavní role v romantickém muzikálu Zrodila se hvězda (2018).Cooper ve filmu hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který objeví neznámou zpěvačku Ally, oba se vrhnou do vášnivého milostného vztahu.Záběry z vystoupení, kdy Lady Gaga s Bradleym Cooperem během oscarového večera zpívali hit Shallow, obletěly celý svět. A všichni měli jasno – ti dva spolu tvoří nový dokonalý hollywoodský pár. + 4 fotky+ 5 fotek

Záběry z vystoupení, kdy Lady Gaga společně s Bradleym Cooperem během oscarového večera zpívali hit Shallow z filmu Zrodila se hvězda, obletěly celý svět. A všichni měli jasno – ti dva spolu tvoří nový dokonalý hollywoodský pár. Jenže známá americká zpěvačka nyní všechno popřela. Oba prý vystřihli jen promakaný herecký výkon.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 15. 11. 2019 12:28

Lady Gaga vždycky chtěla šokovat. A to se také třiatřicetileté zpěvačce, jejíž skutečné jméno je Stefani Joanne Angelina Germanotta, povedlo. „Myslím si, že jsme odvedli dobrou práci,“ řekla autorka hitů Poker Face či Bad Romance pro magazín Elle.

Mohla za rozchod s Irinou Shayk?

V době, kdy se scénka na slavnostním večeru odehrála, byl ještě Bradley Cooper zasnouben s ruskou modelkou Irinou Shayk. Ti dva se ale brzy poté rozešli a bulvární svět psal o tom, že se dal dohromady právě s Lady Gaga.

Na jeviště totiž vypadali jako skutečný pár. V průběhu vystoupení Gaga na Bradleyho zamilovaně hleděla a třešničkou na dortu bylo, když si během závěrečné společné hry na klavír položila hlavu na jeho rameno.

Byla za tím tvrdá práce

Oba zkrátka předvedli další společný vydařený herecký výkon. „Tvrdě jsme na tom pracovali, zabralo nám to celé týdny,“ prozradila nyní Lady Gaga. „Myslím, že se nám povedlo vytvořit skutečný milostný příběh. Jako herečka jsem chtěla, aby lidé uvěřili, že jsme zamilovaní. Chtěli jsme, aby lidé tuto lásku cítili na Oscarech a aby se skrz obrazovky dostala i k televizním divákům,“ dodala rodačka z New Yorku.

Snímek Zrodila se hvězda z roku 2018, v němž si oba zahráli hlavní role, si vysloužil velmi dobrou kritiku a získal řadu nominací na prestižní ocenění. Největší úspěch měl hit Shallow, který obdržel Oscara i Zlatý Glóbus za nelepší filmovou píseň. Tento song se vryl do paměti všech fanoušků stejně jako pohled na „zamilovaného Bradleyho a Lady Gaga.

NA SNÍMKY, KTERÝMI GAGA A COOPER ZMÁTLI CELÝ SVĚT, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články