Romantický Valentýn: 14 originálních dárků, kterými ji nebo jeho zaručeně potěšíte

Romantický Valentýn: 14 originálních dárků, kterými ji nebo jeho zaručeně potěšíte
Zdroj: koláž Lifee.cz
Krajkové body je pro chvilky ve dvou jako stvořené. Mark&Spencer, 899 KčPotěšte ženu svého života okouzlující parfémovanou vodou Lancôme Idôle, díky které se bude cítit skutečně výjimečně. Lancôme, 1793 KčKvalitní bublinky jsou nejen na Valentýna sázkou na jistotu. Prosecco rosé podtrhne romantickou atmosféru. Mark&Spencer, 289 KčValentýnská sada dobrot od Mixit, která dokáže zpříjemnit jakékoliv okamžiky. Mixit, 749 Kč+ 10 fotek+ 11 fotek

Den svatého Valentýna se nezadržitelně blíží a mnozí z nás tak řeší, čím potěší své drahé polovičky. Přinášíme vám 14 tipů na originální valentýnské dárky pro muže i ženy, s nimiž rozhodně nešlápnete vedle.

Dana Klementová
Dana Klementová 11. 02. 2022 08:30

I když si mnozí myslí, že Valentýn je jen marketingový tah, stojí zato si v tento den na svou lásku vzpomenout. Ideální samozřejmě je, pokud si náklonnost dokazujete v průběhu celého roku, ovšem právě Valentýn přímo vybízí k velkým romantickým gestům.

Valentýnské překvapení pro ni i pro něj

A nemusíte svému milovanému či milované hned kupovat honosné dary. I maličkost dokáže potěšit, pokud je darovaná z lásky. Jestliže tedy nepatříte mezi ty, kteří si zakládají na pompézních gestech, můžete vsadit na praktičnost a pořídit například láhev dobrého vína, lahodné pochoutky, delikátní pralinky či oblíbený parfémRadost snad každé ženě udělají také rudé růže

I single Valentýn může být prima

Budete letošního Valentýna trávit single? I pro vás máme pár tipů. Určitě tak nemusíte podléhat panice. I single Valentýn totiž může být ve společnosti přátel, kvalitního vína a lahodné čokolády prima.

A pokud stále hledáte inspiraci na valentýnské dárky pro svoji drahou polovičku, kamarádku či pro sebe, v naší fotogalerii jistě najdete to pravé.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články