5 nejlepších valentýnských filmů na Netflixu: Stánek s polibky, osamělá srdce i randící aplikace

5 nejlepších valentýnských filmů na Netflixu: Stánek s polibky, osamělá srdce i randící aplikace
Zdroj: Netflix
Stánek s polibky: První pusa a hned od nejhezčího kluka na škole.Princezna z cukrárny: Vtipná záměna obyčejné dívky s princeznou a pokus o únos.Dokonalé rande: Jak si pomocí aplikace najít bezchybného partnera, ale lásku ne. Nebo ano?
Vražda na jachtě: Romantický výlet do Evropy se nemusí vždy vyplatit.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Svátek všech zamilovaných alias Valentýn už klepe na dveře. Ke správnému romantickému večeru patří také film plný zdánlivě nešťastné lásky, který samozřejmě skončí happy endem. Co nám v této oblasti nabízí streamovací služba Netflix?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 13. 02. 2021 16:00

Jaké romantické filmy byste si rozhodně neměli nechat ujít? Jde o nové snímky, které někdy vsázejí na moderní technologie, vraždu nebo klasickou záměnu identit, ale vždy v nich nakonec vítězí láska.

Stánek s polibky

Děj: Elle je obyčejná holka ze střední, která vymyslí speciální stánek s polibky. Díky němu si začne románek s nejhezčím klukem na škole. Tím však riskuje, že přijde o svého nejlepšího kamaráda. Jak se nakonec rozhodne? Láska, nebo přátelství?

Zajímavost: Film je inspirovaný stejnojmenným románem od Beth Reekles.

Princezna z cukrárny

Děj: Stacy pracuje v Chicagu jako cukrářka a má jednu velkou výhodu – je k nerozeznání od princezny Margaret. Obě ženy tak napadne, že by si mohly na Vánoce vyměnit své role. Jak to dopadne?

Zajímavost: Pouhá reklama, nebo podprahový signál? Když se hrdinové filmu Margaret a Kevin rozhodují, na co se dívat, vybírají samozřejmě z nabídky Netflixu.

Penzion osamělých srdcí

Děj: Romantika jako od Rosamundy Pilcher. Manažerka ze San Francisca opustí ruch velkoměsta a přestěhuje se do starého penzionu, který vyhrála. Opravit dům, jenž se nachází na Novém Zélandě, jí má pomoci sympatický řemeslník. Zajiskří to mezi nimi?

Zajímavost: Představitelku hlavní role zpěvačku a herečku Christinu Milian jsme mohli také vidět v komedii Prci, prci, prcičky.

Dokonalé rande

Děj: Brooks má jeden sen. Chce studovat na Yalu. Jak ale na to sehnat peníze? Když jednou dostane zaplaceno za rande, napadne ho vytvořit aplikaci, kde by si ho mohla objednat jakákoli dívka. A nejen to. Každá z nich si může určit, jak by se měl chovat.

Zajímavost: Noah Centino alias Brooks je držitelem ceny MTV Movie Award za nejlepší polibek.

Vražda na jachtě

Děj: Tento film by mohli zvládnout i pánové. Nick Spitz je obyčejný newyorský policista, který chce se svou manželkou Audrey oslavit patnáctileté výročí. Po jejím naléhání se nakonec koná cesta do Evropy. Ještě v letadle se ale manželský pár seznámí s anglickým vikomtem, který je pozve na jachtu svého strýce. Tam je však ihned po příjezdu zavražděn a podezření padá na Nicka a Audrey.

Zajímavost: V hlavních rolích můžeme vidět Adama Sandlera a Jennifer Aniston, kteří z Vraždy na jachtě udělali jeden z nejsledovanějších filmů historie Netflixu.

Zdroje informací:

Netflix

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články