Nenalíčená Eva Decastelo: Sociální sítě jsou plné přetvářky, občas chci ukázat realitu

Eva Decastelo bez make upu
Zdroj: Facebook.com
Eva Decastelo, rozená Eva Aichmajerová, je česká herečka, modelka, moderátorka.Jejím manželem je od roku 2009 publicista René Decastelo, s nímž má dvě děti — Michaela a Zuzanu.Vystudovala střední pedagogickou školu se zaměřením na rodinné obory. Od svých 14 let se začala věnovat modelingu a natáčení reklam.+ 6 fotek+ 7 fotek

Moderátorka Eva Decastelo dnes slaví 41. narozeniny a nutno podotknout, že i po čtyřicítce vypadá pořád skvěle. Není proto divu, že se směje extrémně vyretušovaným fotkám na internetu a sama se nebojí vyfotit nenalíčená po ránu a udělat si ze sebe legraci. Co si myslí o světě sociálních sítí?

Petra Járková
Petra Járková 12. 09. 2019 09:00

Jedna velká iluze

„Žijeme ve světě, který je založený na klamu. Všichni teď jedou virtuální životy na Instagramu a na Facebooku. Všechny jsme mladé, krásné, ideálně chytré, proto používáme spoustu inteligentních a motivačních citátů. Žádná nemáme celulitidu, vrásky, každá máme prsa nahoře i po dvou dětech,“ zhodnotila současnou situaci na sociálních sítích maminka dvou dětí, která nemá chuť ani čas trávit na telefonu celý den a postovat každý detail svého života, jako to dělá spousta jejích kolegyň.

Aplikace hýbou světem

"Každé ráno po probuzení jsem měla při pohledu do zrcadla pocit, že vypadám naprosto příšerně a že bych neměla vůbec chodit mezi lidi, natož na obraz. Říkala jsem si, jak to jen ty mé kolegyně ze šoubyznysu dělají, pak jsem pochopila, že jsou to aplikace, které vám dopřejí hollywoodský vzhled," prozradila tajemství krásy instagramových krásek moderátorka.

Všichni jsou krásní

"Okamžitě poté, co jsem zjistila, jaká aplikace je ta nejlepší, jsem si ji taky stáhla. Ta ve verzi zadarmo ale neudělá vyloženě ten hollywoodský vzhled, což je ve čtyřiceti málo. Proto jsem investovala pět set korun a mám celoživotní plnou verzi. Teď už se klidně můžu fotit krásná a přitom dělat, jako že spím. A to klidně v šest ráno po tahu. Vždycky jsem perfektní. Jen to nesmím používat na svoje děti, jsou z nich pak mimina,“ směje se Eva, která ani po čtyřicítce žádnou retuš nepotřebuje a pracovní nabídky se jí jen hrnou.

NA SNÍMKY EVY DECASTELO SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články