Modelka Alena Šeredová slaví 42. narozeniny: Pokročilé stádium těhotenství i vzkaz Čechům ohledně koronaviru

Modelka Alena Šeredová slaví 42. narozeniny: Pokročilé stádium těhotenství i vzkaz Čechům ohledně koronaviru
Zdroj: Showpix.cz
Alena Šeredová je česká modelka, 1. vicemiss České republiky 1998 a herečka, v současnosti žijící v Itálii.Alena se narodila a téměř celé své dětství prožila na pražských Vinohradech.S modelingem začala ještě jako dítě, už v patnácti letech fotila s českým módním fotografem Jadranem Šetlíkem. O rok později odletěla za prací do Řecka. V sedmnácti letech přijela Alena Šeredová poprvé do Milána, světového centra módy.V roce 1998 se stala první vicemiss České republiky, v soutěži Miss World, na kterou tak postoupila, skončila na čtvrtém místě.+ 4 fotky+ 5 fotek

Přední česká modelka, první vicemiss a úspěšná moderátorka italské televize Alena Šeredová si roku 2011 vzala jednoho z nejslavnějších fotbalových brankářů světa Gigiho Buffona. Porodila mu dva syny, ale ani to jim nezaručilo šťastné manželství. Brankářova nevěra způsobila rozpad vztahu a trvalo dost dlouho, než se modelka s rozpadem rodiny smířila. Nyní je však šťastná s novým mužem a očekává příchod svého třetího potomka. V situaci, ve které se však Itálie momentálně nachází, to není vůbec snadné.

Petra Járková
Petra Járková 21. 03. 2020 08:00

Alena Šeredová se narodila a celé své dětství prožila na pražských Vinohradech. Už v patnácti letech fotila s předním módním fotografem Jadranem Šetlíkem. Následně odletěla za prací do Řecka, v sedmnácti přišlo centrum světové módy - Miláno.

Úspěch na Miss World

Roku 1998 její okolí napadlo, že by se měla přihlásit do soutěže Miss, Alena to udělala a skončila druhá. Následně pak naši republiku reprezentovala na soutěži Miss World, kde skončila čtvrtá.

Milenci a partneři

V bulvárních plátcích se objevovala hlavně díky vztahu s Bořkem Slezáčkem, který si nakonec vzal její kolegyni Simonu Krainovou. Jejími dalšími partnery byli italský herec Edoardo Costa či režisér Luigi De Laurentiis. V jistou dobu se také psalo o jejím vztahu s Flaviem Briatorem.

Manželství s brankářem

Nakonec ale na dlouhá léta skončila v náručí italského brankáře Buffona zvaného "Gigi". Toho si dokonce 16. června 2011 ve vyšehradské Bazilice svatého Petra a Pavla vzala. Vypadalo to na lásku nebeskou. Alena mu dala dva syny. Louise Thomase, který se narodil 28. prosince 2007 na soukromé klinice v italském Turíně a dne 2. listopadu 2009 porodila brankáři v turínské nemocnici svého druhého syna. Syn dostal jméno David Lee. V současné době jsou však již rozvedeni. Jejích rozvod byl však dokončen až po pěti letech od ukončení vztahu na konci května 2018.

Strach a těhotenství

Nyní Alena žije v italském Turíně s italským miliardářem Alessandrem Nasim, kde sice není situace ohledně koronaviru zase až tak tragická jako v ostatních městech, ale v jejím požehnaném stavu to ani tak nemůže být příjemné. Jak se vyjádřila sama modelka: "Situace v Itálii je opravdu vážná, vy v Čechách jste prozatím v bezpečí, tak si to užívejte!"

NA TO, JAK ŠEL ČAS S ALENOU ŠEREDOVOU, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články