Legendární herečka Eva Holubová slaví 60. narozeniny: Čím baví své fanoušky na Instagramu?

S někdejší první dámou Olgou Havlovou ji pojilo dlouholeté přátelství
Zdroj: Instagram
Eva Holubová miluje cizokrajné kuchyněEva se sleduje trendy a nebojí se experimentovat třeba s vlasyEva umí být za dámuHolubová jako mladá holka+ 6 fotek+ 7 fotek

Jedna z našich nejoblíbenější hereček slaví životní jubileum. Jak sama Eva říká, svůj věk nijak neprožívá a je pro ni jen číslem v občance. Není se čemu divit, tahle úžasná komička totiž na šedesát nejen nevypadá, ale ani se nechová a necítí. Příkladem mohou být její bravurní dovednosti se sociálními sítěmi. Vždyť jen na Instagramu ji sleduje téměř devadesát tisíc fanoušků.

Petra Járková
Petra Járková 07. 03. 2019 08:00

Pohodička, cigárko a úsměv od ucha k uchu. To jsou fotografie Evy Holubové na sociální síti Instagram. Za krátkou dobu si podmanila více než osmdesát šest tisíc fanoušků a lidé její pohodové fotografie milují.

Aktivně přidává fotky s vnučkou, z chalupy nebo třeba z destinací, které navštívila. Také vtipně glosuje různé situace, přemýšlí svým osobitým způsobem o životě a čile diskutuje se svými sledujícími i ostatními celebritami.

Eva je pohodářka a je vidět, že věk je pro ni pouze číslo. Nemá problém vyfotit si selfíčko s cigárkem nebo v ušmudlané zástěře. Proč by si hrála na něco, co není, že?

Svým profilem ukazuje českým celebritám, že i přirozené momentky mohou lidi na sociálních sítích bavit. Není vždy nutné přidat filtr, vyhladit vrásky a psát nespočetné množství hashtagů.

Eva Holubová totiž byla, je a bude hvězda první velikosti. A my jí přejeme k narozeninám hlavně zdraví a to - ať i dál baví, ať už na jevišti, filmech nebo právě na sociálních sítích - stále tolik lidí.

Související články

Další články