Instagramová ikona: Kuchařka Kamu vaří z Nového Zélandu online pro fanoušky přímo z auta

Kamila je optimistická a velmi upovídaná.
Zdroj: Instagram.com
Mořské plody Kamu miluje a připravuje je znamenitě.Kamu je krásná, inspirativní a velmi ambiciózní.Kamu a Robí jsou pro sebe stvořeni.Robí recepty své milé přímo zbožňuje.+ 12 fotek+ 13 fotek

Kuchařka Kamila Rundusová v posledních měsících plní kulinární debaty a inspiruje i zaryté nevařiče. Za poslední rok jí vyšly dvě kuchařky a ona tím rozhodně nekončí. Právě cestuje po Novém Zélandu v obytném automobilu, v jehož mini kuchyňce vaří svému partnerovi a přátelům ty největší mňamky.

Petra Járková
Petra Járková 04. 01. 2019 20:22

Kdo by neznal kuchařku Kamu, jako by v posledním roce ani nebyl. Hvězda kulinárního nebe, která má na svém Instagramu přes 140 tisíc sledujících, je každý den zásobuje novými recepty, pikantnostmi ze svého soukromí, informacemi o lásce a především touhou udělat svět lepším a čistším místem pro život.

Kamu neplastuje, žije ekologicky, prakticky nejí maso, cvičí a snaží se, aby její život byl pozitivní a plný smíchu. Jak sama říká, pořád mluví, takže občas není úplně nejjednodušší s ní vydržet. Našla si tedy podobného blázna - surfaře Robího, který rád jí a její kuchyni doslova miluje.

Kuchařka často jezdí po světě, kde se inspiruje pro své kuchařské knihy. V její Nejbarevnější kuchařce, která vyšla jako první, naleznete všemožné cizokrajné kuchyně a v té druhé, nazvané Nejbarevnější Mexiko, zase pikantní a dokonalé pochoutky tohoto místa.

Nyní Kamila cestuje po Zélandu v obytném autě, na minizahráce přímo pod širým nebem připravuje pro kamarády a partnera ty největší pochoutky z čerstvých a voňavých surovin a užívá si výlety do míst, kde před pár lety žila. Spoustu svých receptů, postupů, ale i online streamů přímo z vaření v obytňáku dává na Instagram, takže rozhodně stojí za to tuhle inspirativní krásku sledovat.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články