Nejkrásnější filmová pláž světa: Jak se změnila Modrá laguna po více než pětatřiceti letech

Takhle pláž vypadá po pětatřiceti letech od natáčení.
Zdroj: Pixabay
Jedna z nejkrásnějších pláží světa.Mladá dvojice ve filmu dokonce na ostrově zplodila dítě.I dnes téměř nikde nikdo.Krásná  Brooke Shields a Christopher Atkins.+ 6 fotek+ 7 fotek

Kdo by neznal legendární film Modrá laguna, který se odehrává na jednom z nejkrásnějších ostrovů světa. Pláž, kde byl snímek natáčen, ani po pětatřiceti letech neztratila své kouzlo.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 30. 12. 2018 20:26

Ďáblova pláž zabírá 500 akrů nádherného ostrova Nanuya Levu v souostroví Fidži v Pacifiku a ani po pětatřiceti letech neztratila svou krásu, jako je tomu u jiných filmových pláží světa. 

Můžete si na ní užít romantické chvíle, jako zde prožívali Brooke Shields s Christopherem Atkinsonem. Ostrov je známý i velmi přátelskými a příjemnými obyvateli, kteří vám s radostí připraví piknik nebo hostinu na pláži, abyste se cítili opravdu jako v Modré laguně.

Pláž z Modré laguny je známá i jako ostrov plný želv, které zde můžete pozorovat. Palmy, korálové útesy, písek barvy šampaňského a azurové moře je opravdu rájem.

Můžete si pronajmout plachetnici, kajak nebo si jen tak zašnorchlovat v průzračné vodě. Ostrov je soukromý a jeho vlastník je neznámý. Lze se na něj dostat soukromým letadlem za půl hodiny z mezinárodního letiště Nadi.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články