Romantika ve dvou? Těmito luxusními valentýnskými pobyty vytřete své drahé polovičce zrak

Romantika ve dvou? Těmito luxusními valentýnskými pobyty vytřete své drahé polovičce zrak

Den svatého Valentýna se blíží, využijte příležitosti a zajeďte se svou drahou polovičkou na nezapomenutelný výlet. Jak lépe oslavit svátek všech zamilovaných než právě romantickým únikem ze všedních dnů někam, kde vám spolu bude dobře. Ať už chystáte takový výlet udělat tajně a překvapit toho druhého, anebo plánujete společně a vybíráte místo, kde byste strávili společný čas, máme pro vás tipy, se kterými nešlápnete vedle.

Karolína Svobodová
Karolína Svobodová 14. 01. 2020 13:50

Romantický pobyt Kamenice nad Lipou

Resort Johanka v Kamenici nad Lipou nabízí  neomezený vstup do wellness (Whirlpool, ochlazovací bazén, privátní sauna, relaxační zóna), masáž pro dva, společná koupel Rasulbath, tříchodová večeře s ubytováním, neomezený vstup do fitness

https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/resort-johanka/romanticky-pobyt-3-noci-1/

 

Kouzelná noc na zámku

Pro všechny zamilované, kteří si chtějí užít romantickou noc během všedních dnů v luxusním zámeckém boutique hotelu Chateau Herálec.

Ubytování na zámeckém pokoji, welcome drink, neomezený vstup do Spa by L’Occitane, kde najdete saunu, parní lázeń, infrasaunu, posilovnu a vířivka ve věžičce s lahví prosecca.

https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/chateau-heralec/kouzelna-noc-na-zamku/

 

Saunový svět Amande Wine Wellnes Hotel Hustopeče

V hotelu Amande Wine Wellness Hotel v Hustopečích vás čeká partnerská procedura se soukroumou parní kabinkou, peelingovým stolem, vodním lůžkem, perličkovou koupelí  a saunový svět, který vám bude privátně k dispozici společně s lavhí dobrého vna. Večeře o 5ti chodech snoubená s víny, láhev sektu na pokoji a prodloužený check-out. To vše vám přinese zasloužený odpočinek a jedinečný zážitek.

https://www.spa.cz/wellness-hotely-ruzne/hotel-centro/jsem-romantik/

 

Lázně Luhačovice

Užijte si naplno jeden druhého a obohaťte svůj vztah pohádkovou dávkou romantiky v jednom z nejoblíbenějších lázeňských měst u nás.

Boutique Hotel Radun nabízí krome gurmánského menu bohatou relaxaci a wellnes program. Masáž bylinnými oleji „Radun“, volný vstup do vodního ráje (bazén, bublery, divoká řeka, skákací záliv, parní sauna).

https://www.spa.cz/lazne-luhacovice/hotel-radun/romantika-5/

 

Čokoládový fondant na pokoj pro dva

Aquapalace Hotel Prague nabízí romantickou večeři při svíčkách, láhev sektu a fondant z belgické čokolády na pokoj, relaxační masáž zad a šíje s vonnými oleji, balneoterapii, celodenní neomezený vstup do Vodního světa a také do fitness.

https://www.spa.cz/wellness-hotely-praha/aquapalace-hotel/romantika-wellness-pro-dva-2017/

Související články

Další články