Nejromantičtější místa Česka: Kam vzít svou drahou polovičku, pokud chcete opravdu zabodovat

Romantické pokoje jsou na oslavu Prvního máje jako stvořené.
Zdroj: Romantický Mlýn Karlštejn
Hotel Akademie Hrubá Voda vám nabídne dokonalý servis i romantické prostředí.Kromě romantických procházek si v hotelu můžete vychutnat i dokonalou kuchyni, wellness nebo masáže.Na Moravě i v Posázaví si pochutnáte na lahodném jehněčímV hotelech Akademie vás čeká luxus a profesionální služby.+ 16 fotek+ 17 fotek

1. máj letos připadne na středu, tudíž se za jeden volný den není šance nějak extra realizovat. Počkejte raději na víkend a dopřejte si se svou láskou romantický relaxační pobyt. Vybrali jsou pro vás několik hotelů a penzionů, kde si letošní "lásky čas" užijete se vší parádou.

Petra Járková
Petra Járková 25. 04. 2019 14:00

Absolutní luxus a soukromí v Chateau Herálec

Chateau Herálec vám nabídne luxus pětihvězdičkového boutique hotelu, unikátní designové ubytování a exkluzivní servis na jednom z nejkrásnějších romantických zámků v Čechách. Tento zámecký hotel s anglickým parkem z 18. století se nachází v regionu s největším výskytem historických památek UNESCO a leží uprostřed téměř nedotčené přírody české Vysočiny s hlubokými lesy, přilehlými oborami, rozkvetlými loukami, rozlehlými údolími a dechberoucími přírodními scenériemi.

Hotel nabízí nejen luxusní ubytování a unikátní hotelový koncept, ale i prvotřídní služby a diskrétní péči tak, abyste měli chuť vrátit se a zažít vše znovu. Výjimečný relax zažijete v zámeckých Spa by L’OCCITANE, které jsou zárukou nezapomenutelného zážitku, jaký byste zažili také v originálních Spa L’Occitane v domovském pětihvězdičkovém hotelu Couvent des Minimes v Provence.

Luxusní kuchyně v elegantním boutique hotelu Chateau Kotěra

Hotel Chateau Kotěra je elegantní boutique hotel s vyhlášenou restaurací, vzdálený necelou hodinu cesty od Prahy v blízkosti malebné Kutné Hory. Nachází se v tzv. novém zámku, který postavil slavný český architekt Jan Kotěra v letech 1911 – 1913.

Luxusní hotel nabízí kromě jedinečné sbírky designového nábytku, který vznikl přibližně ve stejné době jako zámek, masáže, saunu, tenisový kurt, hřiště na pétanque, venkovní bazén, zapůjčení kol a další aktivity.

Třešničkou na dortu je dokonalá restaurace s nádechem jihu. Zaměřuje se na středomořskou kuchyň, ryby a mořské plody a klasické francouzské pokrmy. Pochutnat si zde ale můžete především na dokonalých dezertech. Šéfcukrářem je zde Josef Maršálek, který skvěle peče. Není tedy divu, že si jeho dezerty zamilovala i sama anglická královna. V Chateau Kotěra funguje po boku Roberta Chejna, se kterým vymýšlí dokonalé a propracované kombinace na jídelní lístek.

Krásná příroda se šuměním říčky Bystřice v Hotelu Akademie Hrubá Voda

Nedaleko Olomouce v malebném údolí Hrubé Vody se nachází krásný hotel - Akademie Hrubá Voda.  Svou polohou na rozhraní Oderských vrchů a Nízkého Jeseníku v těsné blízkosti obce Hlubočky je toto místo ideálním výchozím bodem k výletům do okolní přírody nebo k návštěvě mnoha zajímavých historických památek. Hotel má sám o sobě malé wellness a dokonalé masáže.

Co si ale zamilujete nejvíce, je skvělý servis. Příjemný, milý a ochotný personál, který se bude snažit zařídit každé vaše přání. I na kuchyni se pějí ódy široko daleko. Na takovou panenku s hříbkovou omáčkou připravovanou metodou sous-vide se vyplatí dojet i z Prahy. I jejich jarní degustační menu je naprosto dokonalé a rozhodně stojí za vyzkoušení. Vyrazte tedy na první májový víkend na Moravu a užijte si romantiku v tomto jedinečném hotelu.

Luxusní wellness hotýlek kousek od Prahy v Hotelu Romantický Mlýn Karlštejn

Unikátní ubytování přímo u řeky Berounky nabízí čtyřhvězdičkový Hotel Romantický Mlýn Karlštejn. Pokoje nabízejí krásný výhled na líně se vinoucí Berounku. Pro uvolnění můžete použít relaxační centrum se saunou, vířivkou a malým fitness centrem. Součástí areálu je rozlehlý ostrov s romantickým altánkem. To vše vytváří jedinečné příležitosti pro odpočinek a romantický májový víkend ve dvou.

O tom, že to budete mít jen pár kroků k legendárnímu hradu Karlštejn, asi mluvit nemusíme. Takže pokud nechcete strávit celý víkend v posteli, je toto místo ideálním právě pro vás.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články