Muž roku na soustředění v Tunisku: Proč skončil Jiří Krampol na vozíčku?

Tak tahle partička vyrazila k moři
Zdroj: archiv Hermína
Hanka Krampolová s manželem Jirkou dříve do společnosti chodili dost častoDáda by zase ráda byla princeznouDáda si na letišti stěžovala, že má virózu a bere antibiotikaDáda se po ošklivém rozchodu s Felixem Slováčkem, nehodě, kterou způsobila v podnapilém stavu, zvedla a snaží se se sebou něco dělat+ 14 fotek+ 15 fotek

Hvězdná sestava se vydala za teplem. Na soustředění finalistů Muže roku 2019 vyrazilo kromě dvanácti krasavců i několik slavných osobností. Hezounky si nenechala ujít královna dětských srdcí Dáda Patrasová, ale ani nedávno hospitalizovaná Hanka Krampolová nebo lamač ženských srdcí s nezaměnitelným hlasem Jiří Krampol.

Petra Járková
Petra Járková 16. 05. 2019 16:00

Na letišti se sešla delegace čítající finalisty soutěže Muž roku 2019, celebrity, novináře a organizátory. Všichni totiž přijali pozváni na soustředění mužské soutěže krásy, které probíhá v tuniském městě Sousse.

Velký překvapením pro všechny byla bezesporu účast herce Jiřího Krampola a jeho manželky Hanky, která byla ještě před nedávnem hospitalizována v jedné pražské nemocnici. Hanka sice hodně zhubla, ale jinak vypadala rozhodně lépe než před pár týdny.

„Hodně jsem zhubla, takže jsem si musela pořídit nové oblečení,“ prozradila eXtra.cz manželka Jiřího Krampola Hanka, která se na dovolenou s tolika pěknými chlapy velmi těšila.

Zato její manžel to odnesl. Dosluhuje mu koleno, takže se raději vozí na vozíčku. „Odpočinu si raději na vozíku, než abych se tahal s kufry. Je to pohodlnější. Snad mi teplé počasí pomůže,“ doufal Krampol, který si také velmi pochvaloval služby cestovní kanceláře Fantasy Travel, s níž do Tunisu osazenstvo letělo.

Zdravotně dobře na tom nebyla ani Dáda Patrasová, kterou trápí viróza. „Mám třídenní antibiotika a věřím, že mi bude hodně rychle zase fajn. Doma jsem zůstat nechtěla, protože soutěž Muž roku mě osobně hodně baví,“ vysvětlila Dáda, proč raději riskovala své zdraví, než aby zůstala doma odpočívat. No není se čemu divit, společnost to bude vskutku zajímavá a vtipná.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články