Soustředění Muže roku 2019: Modelka Andrea Bezděková vyrazila do Tuniska na lov finalistů

Andrea Bezděková se zamilovala do stejného plameňáka jako Dáda. Patrasová
Zdroj: Muž roku 2019
Andrea Bezděková si užívala focení.Andrea se na soustředění Muž roku velmi bavila.Moře bylo studené, tak modelka trávila spoustu času u bazénu.Andrea Bezděková má sexy tělo.+ 28 fotek+ 29 fotek

Společný pobyt finalistů Muže roku 2019 a vybraných českých celebrit se chýlí ke konci. To jistě mrzí i modelku a missku Andreu Bezděkovou, která si společnost sexy mužů, prostředí i komfort tuniského hotelu nemohla vynachválit.

Petra Járková
Petra Járková 22. 05. 2019 14:00

Modelka a misska Andrea Bezděková neodolala nabídce prezidenta soutěže Muž roku Davida Novotného, sbalila kufr a na pár dní přijela podpořit letošní dvanáctku finalistů na soustředění do Tuniska.

„Sbalit kufr nebyl problém. Vzala jsem pár hadříků, o ubytování se mi postarala cestovka Fantasy Travel a už jsem se mohla těšit na moře. Škoda že ještě bylo studené, ale i tak bezva. Kluky jsem poznala dobře, protože jsem s nimi trávila hodně času. Užili jsme si focení v koloseu v El Jemu a hodně jsme si povídali,“ uvedla misska Andrea Bezděková a dodala: „Svého kluka mám doma, takže tady nikoho nehledám, ale kluci jsou pěkní, tak proč se nepodívat.“

Teď už jen prý počká, co kluci předvedou na pódiu při srpnovém finále Muže roku v Náchodě, a teprve pak se rozhodne, komu dá svůj hlas.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články