Marcela Březinová v Africe: Vzpomíná na dětství v klášterní škole, které na tomto kontinentu prožila

Marcela Březinová finalistům zazpívá a následně usedne do poroty na srpnovém finálovém galavečeru.
Zdroj: Muž roku 2019
Marcela Březinová Afriku miluje.Marcela Březinová s dalším osazenstvem z řad známých osobností na soustředění Muž roku 2019.Marcela Březinová se těšila na každý den u moře.Marcela Březinová si na dovolenou vyrazila s dcerou.+ 10 fotek+ 11 fotek

Zpěvačka Marcela Březinová ani na chvilku nezaváhala, když dostala nabídku doprovodit finalisty Muže roku na jejich soustředění do Tuniska. Sbalila svoji dceru Vandu a celá natěšená si užívala sluníčka a všeho dění kolem krásných mužů. Marcela také přiznala, že k Africe má velice blízko. Jako dítě tady strávila celé tři roky.

Petra Járková
Petra Járková 20. 05. 2019 10:00

„Já Tunis miluji. Těším se tu na každý den. Mám ráda mořský vzduch, místní jídlo, koření. Od osmi let jsem tři roky bydlela s rodiči v Libyi. Táta byl zubař a maminka letuška. V Tripolisu jsem chodila do americké klášterní školy a do Tunisu jsem jezdila skládat zkoušky. Naučila jsem se anglicky a pochytila něco z arabštiny. Některá slova se mi občas vybaví, ale už třeba nevím, co znamenají. A nechce se mi ptát, protože, nedej bože, aby to nebyla nějaká nadávka,“ smála se Marcela Březinová a dodala: „Miluji i jejich hudbu. Je rytmická a ve spojení s arabštinou až taková ďábelská. Protiklad k italským textům, co jsme zpívali v klášterním sboru.“

Zpěvačka je cestovatelský typ a s balením kufrů si nedělala velkou hlavu. „Měla jsem sbaleno velice rychle. Nejdůležitější je pas a peníze. Jo a fleška s hudebními podklady muzikou, protože finalistům a hostům soustředění Muže roku zazpívám na koncertě. Co zapomenu, si v případě potřeby dokoupím. To není v Tunisku problém,“ zakončila Marcela Březinová debatu o kufrech.

Tašku si zpěvačka také zabalí koncem srpna, kdy zasedne do poroty při finále jubilejního, 20. ročníku soutěže Muž roku, který se bude konat v Náchodě.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články