Soustředění Muž roku 2019: Dáda Patrasová dováděla s růžovým plameňákem v bazénu

Dáda Patrasová řádila se zajíčky v bazénu na růžovém plameňákovi
Zdroj: Muž roku
Dáda shodila pořadatele soutěže Muž roku Davida Novotného do bazénuTolik vypracovaných těl na jednom místě jen tak neuvidíteDáda Patrasová v sexy plážovém outfituDáda, sexy muži a organizátor soutěže Muž roku+ 7 fotek+ 8 fotek

Herečka Dáda Patrasová nevynechala jedinečnou příležitost užít si vzrušující týden po boku dvanácti urostlých finalistů soutěže Muž roku 2019. Mladí muži dělali herečce společnost u bazénu v tuniském resortu, kde si společně zadováděli na nafukovacím ptákovi.

Petra Járková
Petra Járková 17. 05. 2019 18:00

Na soustředění Muže roku 2019 odjela celá umělecká skvadra s Dádou Patrasovou a Jiřím Krampolem v čele. Toho samozřejmě do tuniského letoviska Sousse doprovodila manželka Hanička, která se zde zotavuje po zdravotních i psychických problémech a s Dádou drží krok zase excentrická zpěvačka Marcela Březinová nebo moderátorka Zuzana Bubílková.

„Je to spojení krásna. Moře, sluníčko a mladí kluci. Co si víc přát. Trošku fouká studený vítr, ale to mi vůbec nevadí,“ libovala si Dáda a okukovala finalisty oděné pouze v plavkách a  brýlích z limitované edice Osmanyho Laffity.  „Focení finalistů se mi moc líbilo, hlavně kluci mají svaly, vyrýsované postavy a já s nimi teď pojedu na výlet,“ radovala se Dáda.

Přízeň oblíbené herečce věnoval i prezident soutěže David Novotný, který ji lákal do bazénu s průzračnou vodou. Herečka ale nelenila a prezidenta za hurónského povzbuzování shodila do studené vody sama.

„Tak takhle jsem to neplánoval,“ smál se David Novotný a se svými svěřenci provezl Dádu Patrasovou na stylovém růžovém plameňákovi po celém bazénu. No legrace to byla veliká, co vám budeme povídat.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články