Žhavé obrázky: Muž roku 2016 Josef Kůrka nafotil snímky ve spodním prádle v tramvaji

Josef nafotil odvážné fotky v tramvaji T3
Zdroj: DMXGEAR/Herminapress.cz
Josef Kůrka, pyšnící se titulem Muž roku 2016Josef je sexy i v krojiJosef nafotil odvážné fotky v tramvaji T3Tenhle borec s vypracovaným tělem se stydět rozhodně nemusí+ 6 fotek+ 7 fotek

Od té doby, co Pepa vyhrál titul nejkrásnějšího muže roku, nemá o práci nouzi. Díky svému tělu si může dovolit fotit i kampaně na spodní prádlo nebo plavky. No a když se příjemné focení skloubí s originálním prostředím, sexy fotky jsou na světě.

Petra Járková
Petra Járková 15. 05. 2019 14:00

Představte si urostlého fitness trenéra pyšnícího se titulem Muž roku 2016. Tak ten se stal tváří nové řady neviditelného prádla značky DMXGEAR.

„Každý muž chce nosit pohodlné prádlo, které by bylo příjemné na tělo, sálo pot, nikde neškrtilo a pod kalhoty by bylo zcela neviditelné. Přesně tyto parametry splňuje tahle úplně nová kolekce,“ pěje ódy na spodní prádlo Josef a pokračuje: „Řada Essential je určena pro všechny muže, kteří se chtějí spolehnout na měkkou gumu v pase a extra jemnou bavlnu. Je to ideální prádlo pro každodenní použití, na cvičení venku, ale i do posilovny.“

Josef  si užil i křest kolekce „na palubě“ unikátní modré tramvaje T3 Coupé, kde také přiznal, že vybrat vhodné prádlo do posilovny není vůbec snadné.

„Trávím ve svém fitku hodně času a potřebuji, abych při práci nebyl omezován nepohodlným spodním prádlem. Vím, jak si občas klienti fitness centra stěžují, že jsou po cvičení odření zrovna v těch nejchoulostivějších partiích. Proto jsem rád, že mi tohle spodní prádlo umožňuje komfortní nošení. Z vlastní zkušenosti pak svým klientům můžu s klidem doporučit právě tyto výrobky.“

Nová kolekce spodního prádla Essential se vyrábí pouze v základních barvách - černé, bílé a šedé, s šedou gumou v pase s černým nápisem výrobce.

„Rozhodl jsem se nabídnout oblíbené střihy našeho spodního prádla v základních barvách jako návrat k zažitým tradicím. Také proto se celá kolekce Essential fotí v pražské tramvaji T3, která odedávna k Praze patří,“prozradil majitel firmy DMXGEAR Martin Malý.

V nejbližší době Martin představí prádlo řady Essential v Tunisku, na soustředění finalistů soutěže Muž roku 2019, kteří ho pravidelně oblékají, a potom také při srpnovém finálovém večeru této soutěže v Náchodě, kde se na něj můžeme těšit na tělech vypracovaných krasavců.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články