Letní trendy ve spodním prádle: Po čem sáhnout, abyste mužům nebyly pro smích

Žhavé trendy ve spodním prádle na léto. Které barvy budou letos trendy?
Zdroj: Shutterstock
Podprsenka push up z kolekce Absolute Invisible Chantelle Paris, oxalisdessous.cz, 1730 KčPodprsenka Everyday Lace Chantelle Paris, oxalisdessous.cz, 1499 KčPrádlo ze sametu a krajky, esprit.cz, podprsenka 349 Kč, brazilská boková tanga 149 KčPush-up podprsenka Guess attraction super, zalando.cz, 940 Kč+ 2 fotky+ 3 fotky

Doba, kdy se musely ženy spokojit jen s pár velikostmi a základními barvami na výběr, je už naštěstí pryč. Přesto mnohé ženy stále tápou a výběr slušivé a padnoucí podprsenky pořád patří k nejčastějším ženským problémům. Podobně jako jiné módní kousky, i spodní prádlo podléhá módě. Iinspirujte se žhavými trendy na letošní léto.

Lenka Chvostová
Lenka Chvostová 02. 06. 2019 14:00

Bílá s krajkou je stálice

Pokud patříte mezi ty ženy, které svou komodu s prádlem rády obohatí o zajímavější kousky, než je jednoduchá klasika, ale nejste zastáncem extravagantních experimentů, vsaďte na elegantní bílou s něžnými krajkovými motivy. Bílá barva stejně jako krajkový vzor patří mezi nestárnoucí klasiku a nesmrtelný trend. Pokud chcete precizní zpracování, padnoucí střih a kvalitní materiál, který při správné péči vydrží dlouho, poohlédněte se po luxusním francouzském prádle.

Trendy hořčicová

Baví vás módní trendy a rádi si do vašeho šatníku pořizujete nové a nové kousky? Pak ve vaší skříni na nadcházející letní sezónu nesmí chybět pár kousků v hořčicové barvě. Výrazná a sytá hořčicová barva dokáže dodat vašemu outfitu šmrnc a povznést ho vmžiku na jinou úroveň. Nešlápnete vedle, když si matný odstín žluté s hnědými podtóny pořídíte i ve formě spodního prádla. Nemusíte se bát přílišné výraznosti – na rozdíl od jiných odstínů žluté není hořčicová tolik výrazná a má spíše zemitější ráz.

Jemný tělový odstín

Vedle módních experimentů a stylových kousků nezapomeňte na kvalitní kousek do základní výbavy. Patrně nejpřirozenějším a nejméně nápadným trendem je spodní prádlo v tělové barvě. To, které pofrčí v roce 2019, musí být bezešvé a svým odstínem by v podstatě mělo splývat s tónem vaší pokožky. Výsledkem je tedy absolutní pohodlí a navíc ještě „neviditelný“ efekt.

Zvířecí potisky

Na spodní prádlo se doslova přenesla celá africká savana: leopard, tygr i zebra působí nejen na podprsenkách mladistvě, svěže a sexy. Zvířecí potisky se v roce 2019 ani nemusí držet své původní barevnosti – úžasně vypadá třeba leopardí vzor v červeném nebo růžovém odstínu.

Hebký samet

Samet se letos dostal i do nejspodnějších vrstev – na podprsenky, kalhotky i na tělová body. Spodní prádlo ze sametu, případně se sametovým lookem, působí luxusně a dekadentně zároveň. Z odstínů vybírejte petrolejovou modrou, vínovou nebo fialovou a výsledek nebude mít chybu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články