5 způsobů, jak se ráno pozitivně naladit a vyrazit do práce s úsměvem

S našimi radami se v práci budete cítit svěží.
Zdroj: Pixabay
Ráno je nutné se dobře naladit.Bude se vám dobře pracovat.S ranní kávou jde všechno lépe.Práce vám půjde od ruky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Ranní ptáčata to mají jednoduché. Vyskočí z postele a jsou fit do té doby, než padne šestá večerní. To sovám se nechce vstávat nikdy a vždy se jim chce zhruba ještě tři hodiny spát. Cítí dokonce lehkou depresi. Po pohledu na východ slunce zrovna netouží. Jak si ráno dobít baterky a vyrazit pozitivně naladěn do práce?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 05. 06. 2018 16:00

Donuťte se vstát

Nepomůže ani tak dvacet budíků jako jeden pořádný. Když se donutíte vstát o něco dříve, budete mít čas se nasnídat a vypít si kávu. Do práce pak vyrazíte v klidu, protože není nic horšího než běžet na autobus hladoví.

Pomůže kávovar

Pokud vám ranní káva nepomáhá, zjevně děláte něco špatně. Buď si pořiďte pořádný kávovar, nebo se stavte na shot kvalitního kafe v nedaleké kavárně. Stojí pár korun a udělá velkou službu. Uvidíte, jak půjdete potom do práce nabuzení.

Sex jako budíček

Ráno vás nabudí jakákoli fyzická aktivita, ale sex je pravděpodobně ta nejpříjemnější varianta, ke které se navíc nebudete muset přemlouvat. Každý muž totiž po ranním sexu touží, kdežto spousta žen ho odmítá. Zkuste si z brzkého milování udělat rituál a uvidíte, že se budete cítit svěžejší.

Ranní jóga

Zacvičit si kolem sedmé hodiny ranní pět tibeťanů není vůbec od věci. Probere vás to tak jako deset káv a ještě vám zpevní postavu. Obecně cvičení v dopoledních hodinách prospívá tělu více než přílišný pohyb večer.

Přísun vitaminů

Za únavou může bý nedostatek vitaminů v těle, proto není od věci si  den předem přibalit ke svačině ovocný nebo zeleninový salát, co si vytvoříte doma. Během pracovní doby vás pořádně nakopne a uvidíte, že se vám bude pracovat lépe.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články