Osudové ženy Luka Perryho: Kolegyně z Beverly Hills Jennie Garth i čerstvá snoubenka Wendy Madison Bauer

Dylan a Kelly patřily mezi nejoblíbenější páry seriálu
Zdroj: Facebook/Beverly Hills 90210
Wendy Madison Bauer byla u Lukovy postele do posledních chvil.Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky prý byla také jeho milenkou.Luke Perry se svou exmanželkou Minnie Sharp.Dylan a Kelly patřili mezi nejoblíbenější páry seriálu.+ 7 fotek+ 8 fotek

V devadesátých letech ho milovaly miliony dívek po celém světě. Stal se idolem dívčích srdcí. Každý kluk chtěl vypadat jako Dylan McKay a každá holka chtěla, aby její partner vypadal právě jako tenhle tajemný svůdník z kultovního seriálu Beverly Hills 90210. Jen několika ženám se to ale poštěstilo a prošly životem muže, který nás opustil včera 4. března 2019 ve věku 52 let.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 05. 03. 2019 08:00

Luke si střežil své soukromí jako oko v hlavě. Rozdíly mezi pracovním a osobním životem dělal tak velké, že spousta lidí donedávna netušila, že se zasnoubil. V pondělí zesnulý Dylan z Beverly Hills 90210 si měl brát Wendy Madison Bauer. S krásnou brunetkou ho pojil letitý vážný vztah a podle amerického portálu tmz.com se před nedávnem zasnoubili. Svou nevěstu ukázal světu jen jednou, a to na předávání cen GLAAD Media Awards v roce 2017. Osud tomu chtěl bohužel jinak a  Perry už svatbu nestihne. V pondělí totiž podlehl následkům mrtvice. Od středy ho lékaři udržovali v umělém spánku, takže se herec ani nestihl rozloučit se svými nejbližšími. Wendy seděla u jeho smrtelné postele do poslední chvíle.

Silné pouto ho pojilo i s exmanželkou Minnie Sharp, s níž žil dlouhých deset let, a to od roku 1993 do roku 2003. Měli spolu syna Jacka a dceru Sophie. Zejména kvůli dětem se rozvedli v míru a přátelili se až do Perryho posledních dnů.

V 80. letech mu celý svět záviděl románek s jednou z nejžhavějších hereček té doby. Chodil s krásnou a vnadnou Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky.

Nejdokonalejší pár však samozřejmě dle fanoušků tvořil se seriálovou kolegyní Jennie Garth, s kterou ho i po románku pojilo velké přátelství. Sice se dali dohromady o dost později než Kelly a Dylan v seriálu, i přesto jim to příznivci přáli a věřili, že to bude navždy.

Leccos se proslýchá i o románku Luka a slavné hollywoodské herečky Renée Zellweger. Jejich vztah však nikdy nebyl veřejně přiznán.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články