První narozeniny bez Karla: Ivana Gottová slaví čtyřiačtyřicetiny. Jakou budoucnost jí předpověděla vědma?

Ivana Gottová, rozená Macháčková, je bývalá česká moderátorka a především vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi.
Zdroj: Profimedia
Ivana Gottová, rozená Macháčková, je bývalá česká moderátorka a především vdova po zpěvákovi Karlu Gottovi.Ivana Gottová pochází z Opavy, kde také vystudovala střední zdravotnickou školu. Má bratra Pavla, který pracuje jako ortoped.Po studiu odjela do USA, kde tři roky pracovala jako au pair. Potom se vrátila do Česka a pracovala jako osobní asistentka zahraničních herců, kteří v Česku natáčeli filmy. Pracovala také jako produkční Divadla Broadway.Od července 2010 do června 2015 moderovala pořad VIP zprávy na televizní stanici Prima.+ 5 fotek+ 6 fotek

Manželka velikána, který nás opustil před několika měsíci, slaví narozeniny. Od Gottova pohřbu nebylo až na pár návštěv zpěvákova hrobu o Ivaně ani vidu, ani slechu, proto se lidé začali ptát. Najde si krásná žena v nejlepších letech nového partnera? Čeká na ni ještě láska? A my známe odpověď!

Petra Járková
Petra Járková 20. 01. 2020 07:00

Ivana Gottová sice sama nenavštívila kartářku, ta ale odpovídala na dotazy čtenářů webu Extra.cz v pořadu Extra Host, který moderuje Eva Decastelo. Ta se jí samozřejmě také zeptala na osud nejsledovanější vdovy Česka.

Čtyři chlapi na obzoru

„Je vidět, že je ve stresu ze ztráty. A asi brzy půjde holka na dračku, jsou tu čtyři chlapi, budou se kolem ní točit. Možná jich je víc, ale v kartách mám jen čtyři krále. Nedivím se, je hezká. Ale bude s tím mít problémy. Vůbec nebude vědět, koho vybrat. Jeden ale zvítězí, je z cesty, nebo ho potká na cestě. Možná ho už někdy viděla,“ vyvěštila Ivaně Helen Silván. V kartách se symbol cesty opakoval. „Potká někoho na cestě a bude šťastná. Je tu Boží oko. Je na planetě štěstěny,“ dodala Helen, která kromě věštění z karet dělá i očistné rituály.

Šťastná rodina

Ivana byla za zpěváka Karla Gotta provdána dvanáct let a má s ním dvě dcery, žila s ním však přes dvacet let, proto pro ni byl Mistrův odchod neskutečně bolestivý. Je tedy s podivem, že by si ani ne rok po jeho smrti našla nového partnera. Silván má ale jasno.

Styl, vkus, reprezentace

Manželství s Karlem Gottem bylo pro Ivanu splněným snem. Za dobu, co se objevovala ve společnosti po Slavíkově boku, vzkvétala jako květina. Nejen z tváře se jí dala vyčíst spokojenost, ale především i z toho, jak se lepšil její vkus, styl a reprezentování takové ikony, jakou zpěvák bezesporu byl.

Starost a péče

Starala se o něj v každé nemoci, stála u jeho lůžka, peskovala doktory a svou péčí zpěvákovi prodloužila život o mnoho let. Jak sám říkal, kdyby nebylo jí, už dávno by tu nebyl.

Jdi do toho!

Dnes krásná Ivana slaví 44. narozeniny a je ženou v nejlepších letech, nebylo by tedy dobré, aby zůstávala sama. Jistě by si to nepřál ani božský Kája.

NA FOTKY IVANY GOTTOVÉ A JEJÍ PROMĚNU V LABUŤ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články