Osudové ženy Karla Gotta: Ivana pro něj byla životní láskou, přítelkyní i oporou

Dnes 2.10. 2019 nás opustil velký muž, zemřel zpěvák Karel Gott.
Zdroj: archiv Extra
Baletka Antonie Zacpalová byla jednou z partnerek zpěváka Karla Gotta a stala se matkou jeho prvorozeného potomka, dcery Dominiky.Dceru Karel Gott tajil, první informace o její existenci odhalili novináři v tehdejším západním Německu, kde Mistr často koncertoval.Otcovo příjmení, tedy Gottová, si vzala ve svých svých patnácti letech. Antonie Zacpalová se léčí se srdeční arytmií a momentálně není její zdravotní stav dobrý.+ 6 fotek+ 7 fotek

Na dnešní den jen tak někdo nezapomene, zemřel náš největší zpěvák, kterého milovaly miliony lidí po celé České republice. Byl pro ně "pan božský" a je jasné, že na tohohle velikána jen tak nezapomenou. Pojďme se podívat na jeho cestu životem, co se lásky a žen týká.

Petra Járková
Petra Járková 02. 10. 2019 10:43

Antonie Zacpalová: Láska na jednu noc

V roce 1972 se Karel Gott potkal s jistou Antonií Zacpalovou. Bylo jí tehdy 37 let a objevila se jako tanečnice ve zpěvákově hitu Lady Karneval. Po natáčení klipu se konal velkolepý večírek, ze kterého si Kája ladnou Toničku vezl k sobě domů. Za devět měsíců ale Gottovi zazvonil telefon a v něm se dozvěděl, že se právě stal otcem dcery Dominiky. Dlouhou dobu se s tím nemohl srovnat a Antonii nevěřil, o tom, že by byla těhotná, totiž neměl tušení. Na Dominiku se přišel podívat, až když jí bylo půl roku.

Iveta Kolářová dostala byt

Roku 1986 přišla přidrzlá Iveta Kolářová za Gottem do jeho šatny a zeptala se, zda by ji s kamarádkou neodvezl z koncertu do Prahy, když tam má cestu. Karel prý souhlasil a Ivetu s kamarádkou vzal do svého auta. Dokonce prý po ní loudil telefon, ale ona mu ho nedala. Znovu se setkali za rok, kdy to mezi nimi opět zajiskřilo a vášnivá noc na sebe nenechala dlouho čekat. I když spolu oficiálně nikdy netvořili pár, přece jen dopadla Kolářová trochu lépe než její předchůdkyně, vysloužila si do začátku rodičovství byt na Vinohradech.

Ivana zůstává mimo zář

Zdravotní sestřička Ivana Macháčková okouzlila Karla v roce 1999 na TýTý. Karel se do ní zamiloval na první pohled a po pár minutách konverzace ji požádal o telefon. Ivana mu ale schválně dala špatné číslo a Karel se nikdy nedovolal. Až po čase, když se znovu setkali, získal Gott to správné a začal s Ivanou randit.

Měla jako jediná z mistrových žen to privilegium, že si ji nastěhoval k sobě na Bertramku. A i když ji někteří fanoušci ani část zpěvákových kolegů údajně zrovna nemiluje, musí se nechat, že nebýt její všímavosti a péče, mohl být náš nejoblíbenější zpěvák už několikrát na onom světě.

Tisk ji také nařkl, že měla pletky s americkým hercem Vinem Dieselem. Od té doby Ivana rozhovory téměř nedává. Mediálního světa se spíše straní a bohužel tím oslabuje i kontakt Gotta s fanoušky, což jí dost často mají za zlé.

30. dubna 2006 přišla na svět holčička Charlotte Ella. To by nebylo nic divného, jednalo se už o třetí zpěvákovu dceru. Šok ale přišel vzápětí. 7. ledna 2008 zpěvák všechny přímo šokoval tím, že si Ivanu vzal za ženu. Ze zapřisáhlého starého mládence se stal novomanžel. Lásku a zpěvákovu plodnost potvrdili ještě jednou – a čím jiným než opět dcerou. 28. května 2008 se na svět prvně podívala Nelly Sofie.

NA GOTTOVY OSUDOVÉ ŽENY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Karle, děkujeme vám, že jste rozdával radost, sílu a optimismus! Budete nám chybět!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články