Nedávno zesnulý Luke Perry by oslavil 53. narozeniny: V posteli prý měl i plastikovou královnu Renée Zellweger

Luke Perry měl prý románek i s  Renée Zellweger
Zdroj: archiv
Wendy Madison Bauer byla u Lukovy postele do posledních chvil.Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky prý byla také jeho milenkou.Luke Perry se svou exmanželkou Minnie Sharp.Dylan a Kelly patřili mezi nejoblíbenější páry seriálu.+ 7 fotek+ 8 fotek

Luke Perry alias Dylan z Beverly Hills 90210 se rozhodně před smrtí nechystal do důchodu. Naopak měl spoustu plánů, které ale kvůli zákeřné mrtvici už nikdy nenaplnil. Dokonce se měl ženit. Podívejte se na ženy, které prošly Lukovou postelí.

Petra Járková
Petra Járková 11. 10. 2019 08:00

Plánovaná svatba

Populární seriálový herec se chtěl ženit! S krásnou brunetkou Wendy Madison Bauer ho pojil letitý vážný vztah a podle amerického portálu tmz.com se před hercovou smrtí zasnoubili. Svou nevěstu ukázal světu jen jednou, a to na předávání cen GLAAD Media Awards v roce 2017.

Snoubenka

Osud tomu chtěl bohužel jinak, Perry v pondělí 4. března podlehl následkům mrtvice. Lékaři ho udržovali v umělém spánku a herec se tak nestihl ani rozloučit se svými nejbližšími. U smrtelné postele seděla až do konce kromě jiných i Wendy.

Exmanželka

Silné pouto ho pojilo i s exmanželkou Minnií Sharp, s níž žil od roku 1993 do roku 2003. Měli spolu syna Jacka a dceru Sophii. Zejména kvůli dětem se rozvedli v míru a přátelili se až do Perryho posledních dnů.

Nejkrásnější přítelkyně

V 80. letech mu celý svět záviděl románek s jednou z nejžhavějších hereček tehdejší doby. Postel mu zahřívala Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky a větší šťastlivec byl tenkrát jen ten, komu se podařilo zdolat Pamelu Anderson.

Kelly a Dylan

Perry byl spojován i s Jennie Garth, kolegyní z Beverly Hills 90210. Sice spolu nějakou dobu chodili, nakonec ale zůstali přáteli. Není proto divu, že Kelly smrt seriálové i skutečné lásky velmi těžce nesla.

Plastiková milenka

Později byl Luke spojován dokonce i s dnešní plastikovou královnou Renée Zellweger . Nikdy se však nepotvrdilo, že spolu skutečně něco měli.

NA LUKA PERRYHO SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články