Robert Pattinson slaví 33. narozeniny: Jaké slavné herečky prý prošly jeho postelí?

Robert s expřítelkyní Kristen Stewart.
Zdroj: YouTube
Sarah Gadon prý prošla hercovou postelí.Sia je prý lesbička.Pattinson občas působí dost ušmudlaným dojmem.Riley Keough o herce moc stála, ale on ji měl jen do postele.+ 6 fotek+ 7 fotek

Mladý herec, který se stal milovníkem žen po celém světě díky roli tajemného upíra z filmové série Stmívání, je sice teprve čerstvý třiatřicátník, jeho postelí ale už prošla pěkná řádka žen. Pojďte se podívat na ty nejžhavější kočky, které po herci zatoužily.

Petra Járková
Petra Járková 13. 05. 2019 08:00

Všichni víme, že herec Robert Pattinson dlouhou dobu randil se svou kolegyní Kristen Stewart, která je známá tím, že nemá příliš v oblibě hygienu.

To už je ale hudba minulosti, proto si teď užívá přízně svých fanynek a mnoha slavných krásek, které mají na rozdíl od jeho expřítelkyně kladný vztah k deodorantu, a Robert tak konečně může brát holky na rande do restaurace beze strachu, že se jim budou ostatní vyhýbat obloukem.

Které slavné krásky prý po rozchodu prošly hercovou postelí? A která bude tou, co mu k dnešním 33. narozeninám upeče dort?

Katy Perry

Po mnoha spekulacích se ukázalo, že zpěvačka byla jen tou, kdo Robertovi nastavil ramínko, když brečel po Kristen. Navíc přiznala, že před ním ráda prdí. A to bylo i na Roberta, zvyklého na týden nemytou Stewart, až moc.

Riley Keough

Herečka byla viděna s Robertem jednou, když je paparazzi přistihli v autě. Bulvár už jim pomalu plánoval veselku, ale oba vztah popřeli. Od té doby je spolu nikdo neviděl.

Sia

Robert si se zpěvačkou vyrazil na koncert Beyoncé. Všude samozřejmě hned visely titulky o tom, že to mezi nimi jiskřilo, jako když Daniel Nekonečný na koncertě zapálil ohňostroj.

Sarah Gadon

Herci spolu točí už druhý film a na place to mezi nimi prý jiskří. Nicméně by na drbech o Sarah mohlo být něco pravdy. Navíc je podobný typ jako Kristen a je známo, že muži si vždycky vybírají podle stejného mustru.

Caitlin Cronenberg

Dcera režiséra Davida Cronenberga, s níž byl Robert zachycen při objetí a puse. Že by ona byla tou, která právě zahřívá Robertovi postel?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články