Legenda je zpět: Beverly Hills 90210 se má vrátit na obrazovky. Jak se herci od roku 1990 změnili?

Jaké bude pokračování seriálu? Splní očekávání?
Zdroj: Shutterstock
Beverly Hills: Nová generace bylo také poměrně úspěšné.Brendu nahradila v seriálu Valeria - mrcha, která rozbouřila děj seriálu.Steve se nějaký čas živil jako striptýzový tanečník.Tori Spelling dopadla ze svých kolegyň nejhůře a na její tváři to jde vidět.+ 15 fotek+ 16 fotek

Dvojčata Brandon a Brenda Walshovi spolu se svými kamarády - bohatou partičkou teenagerů z LA - v devadesátých letech ovlivňovali svět. I my jsme je milovali, vždyť se jednalo o jeden z prvních seriálů, který jsme mohli po revoluci vidět na televizních obrazovkách. Jak se herci za ta léta změnili a jak se připravují na novou výzvu v podobě televizního comebacku této legendy?

Petra Járková
Petra Járková 03. 01. 2019 19:55

Lásky, hádky, intriky, domácí násilí, alkoholismus, drogy a vše, co si dokážete se životem mladých dospívajících, kteří v průběhu vysílání seriálu vlastně dospějí, představit, jste mohli díky Beverly Hills 90210 vidět.

Poprávu mu patří prvenství v oblíbenosti a na jeho velkolepý comeback se těší diváci po celém světě už léta. Nyní to však vypadá, že by se mohlo blýskat na lepší časy a Beverly Hills by mělo být zpět.

Na nových osudech původní party se rozhodla zapracovat televizní studia CBS, která zároveň oslovila také původní herecké obsazení. Účast v připravovaném projektu přislíbila Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Jason Priestley (Brandon), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David) či Gabrielle Carteris (Andrea). Jediný, kdo se ještě nevyjádřil, je Luke Perry (Dylan). Jeho neúčast by byla pro exfanynky tajemného sexy Dylana jistě smrtelná.

Téměř před rokem propálila na sociální síti právě Tori Spelling, že se něco chystá. Pak bylo ticho po pěšině a až teď se proslýchá, že se začíná točit. Nové díly by měly mapovat osudy hlavních hrdinů od doby, kdy bylo v roce 2000 natáčení ukončeno.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články