Rady a tipy: Jak si s parterem zpříjemnit romantický večer?

Romantika ke svátku svatého Valentýna patří.
Zdroj: Pixabay

Romantický večer je důkazem jejich lásky, harmonie a porozumění. Jak si takový večer užít se vším všudy? Přinášíme tipy na dárky, kterými svou polovičku zcela jistě potěšíte!

Speciální projekt
Speciální projekt 28. 01. 2021 15:01

Hory, wellness ani romantická večeře letos asi nehrozí, takže není jiná možnost, než si to co nejlépe užít doma. Abyste načerpali inspiraci, přinášíme vám tipy na dárky, které vám sváteční atmosféru večera ještě více zpříjemní.

Čokoládový valentýnský box

Čokoládovna Janek

Hezký dárek potěší každého, ale co udělá ještě větší radost, než jeden dárek? Není těžké to uhádnout. Už to máte? Ano, správně, je to spousta dárků. A přesně takový velký valentýnský box skrývající ty nejlepší dobroty z čokoládovny JANEK teď můžete darovat svému patnerovi a udělat tak radost vám oběma. Sám, nebo dokonce sama to přeci nesní! A na co, že se můžete těšit? Na pravou horkou čokoládu s originálním plecháčkem, vyhlášenou Lískovku, prvotřídní tabulku čokolády, čokoládová srdíčka, plody obalené v čokoládě a valentýnskou bonboniéru s pralinkami. Darujte to nejlepší a uvidíte, že se vám odmění.

Dokonalý valentýnský večer

Víno Mikulov

Toto svěží rosé se vyznačuje výraznou růžovou barvou, je tedy pro romantický večer jako dělané. Ve vůni připomíná maliny či ostružiny, v chuti je pak velmi šťavnaté a elegantní. Pokud tedy máte chuť na skleničku kvalitního vína, pak právě Zweigeltrebe rosé od Vína Mikulov je pro vás to pravé.

Romantická dekorace

Svět minerálů

Pokud chcete zpříjemnit domov něčím romantickým, sáhněte po dekoraci z minerálu, která se také skvěle hodí jako originální dárek. Takováto dekorace navíc do vaší domácnosti přinese klid, pohodu a lásku. Na eshopu Svět minerálů si můžete vybrat z krásných drúz, tromlovaných nebo surových kamenů a doma si vytvořit takovou auru, která přinese balanc do rodinného i partnerského života. Dekorace z minerálů navíc zvýší sexuální energii a zklidní stresové situace.

Balzám po holení

Yves Rocher

Objevte nový Balzám po holení pro muže od Yves Rocher, který je vyvinutý speciálně pro okamžité zklidnění a hydrataci pro holením namáhanou pleť. Dvě pečlivě vybrané a 100% přírodní aktivní složky – aloe vera a heřmánek zklidní pleť a zaručí jí maximální pohodlí a pružnost. Novinka obsahuje více než 88 % přírodních složek a je vhodná pro všechny typy pleti. Pokud tedy nevíte, čím svou drahou polovičku potěšit, náš tip je jasnou volbou.

Mix ořechů v jednom sáčku

Svět Plodů

Chcete si zpříjemnit valentýnský večer romantickým filmem a přemýšlíte, co k němu pořídit za zobání? Pak vyzkoušejte mix netradičních chutí. Můžete si být jisti, že tohle jste ještě neochutnali. Wasabi vás pěkně provětrá, pizza navodí pocit pohody a uzené připomene, že je načase vytáhnout starý gril. Všechny chutě se skvěle doplňují a navíc jsme k nim jako regulátor slanosti přihodili klasické pražené kešu.

Sladké mámení

Albert

No a pokud chcete sáhnout ještě po něčem sladkém, pochutnejte si na kvalitních mandlích v různých druhách čokolády. Nejen, že skvěle na stole vypadají, ale jsou i velmi chutné a seženete je za super cenu v Albertu.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články