Rady a tipy: Jak nejlépe potěšit sebe a svého partnera?

Rady a tipy: Jak nejlépe potěšit sebe a svého partnera?

Na večeři, romantickou procházku nebo za kulturou si kvůli pandemii koronaviru a vládním nařízením nezajdete. Co si tedy nejlépe zpříjemnit romantický večer se svým partnerem?

Speciální projekt
Speciální projekt 09. 02. 2020 05:00

Většina z nás si každoročně s partnerem zajde na romantickou večeři, lístky do divadla, kina nebo třeba romantickou procházku starou Prahou, která za normálních okolností žije a je kouzelná. Letos však většina z nás stráví tento svátek doma a v soukromí. Je tedy důležité volit takové dárky, které potěší a zpříjemní tento slavnostní den, i když budete třeba jen doma u televize.

Mějte se ráda

Yves Rocher

Objevte vůni, která vzbuzuje pozitivní emoce – sebedůvěru a sebelásku. Přesně taková je parfémová voda Mon Rouge! od Yves Rocher. Autorka parfému Caroline Dumur ji popisuje jako lahodnou květinovou vůni s dřevitými tóny, která vám učaruje. Svěžest je zastoupena esencí neroli, smyslnost je skrytá v květech irisu, sílu představuje pačuli a vše je spojeno souladem v podobě švestek a černého rybízu.

S láskou Milka

Milka

Nové krásné balení pralinek Milka Moments Flower Box potěší každou ženu i dívku, která má ráda květiny. To nejsladší však čeká uvnitř. Čtyři pralinky, v nichž se ukrývá celý lískový oříšek zalitý v té nejjemnější mléčné čokoládě z Alp. Potěšte svoji drahou polovičku dárkem plným lásky.

Vůně kokosového oleje

Head&Shoulders

Perfektní dvojka z nové kolekce Head & Shoulders Supreme, která čítá šampón a kondicionér s arganovým a kokosovým olejem, z portfolia společnosti P&G pro ty, kteří mají suchou až velmi suchou pokožku hlavy. Tato řada vlasové péče zklidní vaši pokožku a účinně ji hydratuje.

Vášnivá noc

Amarex

Dopřejte partnerovi jen to nejlepší a kupte mu stoprocentně přírodní prostředek Amarex na podporu erekce. Nejen, že zažijete v posteli to, o čem jste zatím jen snili, ale navíc máte jistotu, že nebudete muset na výkon čekat hodiny. Nástup erekce přichází zpravidla do třiceti minut. Přípravek je bezpečný a byl testován a doporučen uznávaným urologem. Ten si ho ve své praxi oblíbil kvůli perfektnímu přírodnímu složení a vysokému obsahu aktivních složek v jedné kapsli. Pokud zadáte při objednávce kód Lifee.cz  získáte slevu 25%.

Mimořádný den pro lásku

Mionetto

Kdo by nemiloval Prosecco! Když je to navíc lahodné Mionetto, není co řešit. To vzniklo v roce 1887, kdy začal vinař Francesco Mionetto stáčet a prodávat Prosecco v městečku Feltre a jeho okolí. Značka Mionetto vždy byla založena na tradici, inovaci a jedinečnosti, proto je na valentýnský večer jako dělaná. Pochutnejte si se svou láskou i vy!

Kvalitní zobání na večer

Albert

Čokoláda a oříšky ke slavnostním večerům prostě patří. Pokud chcete výběr, zajděte do Alberta, kdo kromě jiných dobrot najdete i mix mandlí v čokoládě. Ať už máte rádi hořkou, mléčnou nebo bílou, v balení najdete všechny varianty a na každé si rozhodně pochutnáte. Pamatujte, že jedno balení nikdy nestačí!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články