3 znamení zvěrokruhu, která čeká nezapomenutelný Valentýn 2021

3 znamení zvěrokruhu, která čeká nezapomenutelný Valentýn 2021
Zdroj: Pixabay.com

Den svatého Valentýna se blíží, bude tu již za deset dní! Pomalu je tedy čas připravit se na pořádnou nálož lásky a romantiky. Navzdory pandemii budou mít letos tři znamení zvěrokruhu nezapomenutelného Valentýna.

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 04. 02. 2021 07:01

Na Valentýna oslavujeme lásku k našemu milovanému nebo prostě ke všem našim blízkým. Pro tři znamení zvěrokruhu jsou prognózy na Valentýna 2021 obzvláště dobré. Která to jsou?

Znamení zvěrokruhu Vodnář

Zrozenci ve znamení Vodnáře se mohou již nyní těšit na svátek zamilovaných. Díky aktuálnímu postavení Venuše, která je planetou lásky, je čeká něco hodně hezkého! Vodnáři tedy mohou počítat s tím, že letošní svátek svatého Valentýna se i přes výjimečné okolnosti opravdu vydaří.

Páry si užijí společný den plný uvolnění a pohodlí, dostane se dokonce i na ty, kteří žijí single. Venuše stojící ve Vodnáři je totiž nakloněna lásce, lidskosti a pospolitosti. Letošní svátek zamilovaných ale nebude jen o lásce k vašemu partnerovi či partnerce, ale také o vztahu k přátelům a rodině.

Znamení zvěrokruhu Blíženci

Blíženci se budou v této době cítit velmi dobře. Jejich myšlenky se točí kolem lásky a vztahů a oni sami se cítí konečně připravení posunout se v tomto směru o krok dál. Zadaní Blíženci budou mít chuť svátek zamilovaných pořádně oslavit. Romantická večeře, výlet ve dvou nebo den strávený jen v posteli, na to všechno budou mít Blíženci větší náladu než kdykoliv jindy.

Znamení zvěrokruhu Panna

Lidé narození ve znamení Panny pocítí velmi silnou energii. Na Valentýna se bude všechno točit okolo nejhezčího pocitu na světě – lásky. Zadaní budou dělat všechno pro to, aby byl tento den opravdu nezapomenutelný. Vynikající dobrůtky, dobré víno, krásné květiny – to všechno Panny obstarají pro svou drahou polovičku jen proto, aby jí udělaly radost. Možná k tomu ještě uvaří dobrou večeři nebo napíšou pár milostných veršů. Všechno by mělo být perfektní.

Single Panny budou 14. února 2021 cítit extrémní přitažlivost k lidem, kteří jsou jim nejmilejší. Letošní den svatého Valentýna tu totiž není jen pro páry, ale bude oslavovat lásku k lidem obecně.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články