3 znamení zvěrokruhu, která milují ezoteriku. Najdete se mezi nimi?

3 znamení zvěrokruhu, která milují ezoteriku. Najdete se mezi nimi?
Zdroj: Freepik

Pokud věříme, že nás ovlivňuje něco, co nás zdaleka převyšuje, může nám to do života přinést určitou lehkost, nebo naopak obavu. Záleží, jak s věcmi, které k nám přijdou, umíme pracovat. Co z "ezo" světa je blízké těmto třem znamením zvěrokruhu?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 06. 08. 2022 06:00

Podívejte se, v co věří jednotlivá znamení zvěrokruhu a co je na tomto světě fascinuje. Jste mezi těmi, kteří berou zcela vážně myšlenky na svůj minulý život či se rádi obracejí na kartářku?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři milují kartářky, čištění karmy i energie, které mohou zkoumat. Věří na vše. Nikdy si nepustí do hlavy negativní myšlenku, protože se bojí, co by jejím prostřednictvím mohli přivolat, a jsou velmi pověrčiví. Navenek se sice umějí tvářit velmi racionálně a občas se za svou zálibu v těchto věcech stydí, uvnitř ale milují magii.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro Blížence je "ezo" svět cestou k poznání sebe sama. Rádi zkoušejí něco nového, a tak jsou i tyto možnosti pro ně další vhodnou alternativou. Často využívají služeb sexuálních koučů, kteří do své praxe zahrnují i duchovní napojení na partnera, to Blížence hodně baví. Raději než sami pracují na sobě spolu s někým.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny věří úplně na všechno! A hlavně na minulé životy. Rády zjišťují, co je vede k jednotlivým rozhodnutím, jak jsou ovlivněny minulostí a které duše už na své cestě dříve poznaly. Milují ty, se kterými si o tomto mohou otevřeně povídat. Často věří, že úroveň jejich vnímání je daleko rozvinutější než u ostatních.

Další horoskopy ➔

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články