3 znamení zvěrokruhu, která dělají ty nejlepší snídaně. Co je jejich specialitou?

3 znamení zvěrokruhu, která dělají ty nejlepší snídaně. Co je jejich specialitou?
Zdroj: Freepik

Způsob, jakým začnete den, se odrazí na celém jeho zbytku. Která znamení zvěrokruhu dělají ty nejlepší snídaně a co je jejich specialitou?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 07. 2022 06:00

Rádi začínáte den perfektním jídlem? Podívejte se, kdo dělá ty nejlepší snídaně a čím přesně umí strávníky nadchnout.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři si zakládají na různých netradičních receptech, které rádi zkoušejí. Občas se druhým vařit bojí, protože těžce snášejí kritiku, ale pokud jeho strávníkům chutná, dmou se pýchou. Lépe vaří v domácím prostředí než cizím, když zkrátka o nic nejde. Věční pochybovači, ti Vodnáři. Jejich specialitou jsou míchaná vajíčka!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby milují, když jsou kolem nich všichni spokojení, a k tomu pro ně patří i dobré jídlo. Nevynechají jedinou příležitost, jak pohostit ostatní a přichystat jim stůl plný dobrot. Perfektně vaří, ačkoliv stále dokola to samé. To ale jejich blízkým nevadí, protože je to mana pro chuťové buňky! Jejich specialitou je švédský stůl, ať si každý dá, na co má zrovna chuť.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Střelci vědí, že ráno dělá den. Proto i kdyby si měli namazat rohlík, udělají to s grácií a připraví k tomu perfektní stůl. Jsou to požitkáři a život si vychutnávají úplně stejně, jako dobrou snídani. Zkrátka až do dna! Na druhé straně jsou občas trochu pohodlní a raději mají, když jim ten perfektní stůl udělá i někdo jiný. Jejich specialitou jsou lívance!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články