3 znamení zvěrokruhu, která se stydí říct si o peníze, i když je opravdu potřebují

3 znamení zvěrokruhu, která se stydí říct si o peníze, i když je opravdu potřebují
Zdroj: Freepik

Jste si v otázce financí naprosto jistí, nebo tápete? Jak řešíte toto téma s partnerem, je to pro vás problém? Podívejte se na ta znamení zvěrokruhu, která svou finanční situaci neumějí s partnerem probrat ani si říct o peníze, když je skutečně potřebují.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 09. 2021 07:00

Hovořit o financích není snadné pro mnoho lidí. Ať už se stydí přiznat problémy v hospodaření, nebo jsou na to, aby si řekli o peníze, příliš hrdí. Tato tři znamení zvěrokruhu mají s komunikací ohledně peněz obzvlášť velký problém.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Dost často svou finanční situaci tají, protože na ostatní chtějí působit jako silné osobnosti. Mají potřebu všechny kolem sebe zachraňovat, často vám tak dají mnohem víc, než jsou schopni ustát. Uvnitř se pak sžírají pochybnostmi, jak vše zvládnou.

Na druhé straně to z nich dělá neuvěřitelně silné osobnosti. Vždy se postarají o své blízké, ať jde o ženu, či muže. Vodnáři jsou skvělými parťáky pro život. Je to s nimi sice složitější na komunikační úrovni, avšak co se týče zajištění, vždy se o druhé postarají. Jen o tom nikdy s vámi nebudou otevřeně mluvit. Takhle to mají.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby si nikdy neřeknou o peníze svému partnerovi, ačkoliv jich samy mají málo. Upřímně, nejsou úplně dobrými finančníky. Mají to, co mají, a s tím pracují. Nejsou to vizionáři, nepřemýšlejí, kde by mohli vydělat více peněz.

Pro své partnery jsou většinou rozumnou usměrňovací kotvou. Pokud mají nedostatek peněz, stydí se. Mají pocit, že všichni okolo se mají lépe. Nechtějí být pro partnera přítěží. Nikdy ho nepožádají o to, aby jim něco koupil nebo aby jim dal peníze. Zkrátka to neumějí.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Se Střelcem to budete mít těžké. Žena ve Střelci od partnera očekává, že se o ni postará. Muž se naopak vždy stará primárně o sebe a až potom o potřeby své partnerky. Výsledkem je, že o financích vůbec nekomunikuje.

Pokud má finanční problémy, dozvíte se to až ve chvíli, kdy on sám zná řešení. Nikdy nikoho o nic neprosí. Chce si svůj život zasloužit sám. Muž ve znamení Střelce má oproti ženě ve stejném znamení jedno specifikum. Je na peníze velmi opatrný a umí s nimi pracovat. To se o ženách v tomto znamení opravdu říct nedá.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články