3 znamení zvěrokruhu, která absolutně nezvládají svou prezentaci na sociálních sítích

seo titulek
Zdroj: Freepik

Jste perfekcionisté a máte své sociální sítě vyšperkované do posledního detailu, nebo vám na vaší prezentaci naopak nezáleží? A která znamení zvěrokruhu zkrátka nemají talent spravovat svůj profil?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 09. 2021 07:00

Dnešní doba je neodmyslitelně spjata se sociálními sítěmi. Někteří se pyšní perfektními fotkami a rádoby perfektním životem. Jiným o to zas až tolik nejde. Která znamení patří spíše do druhé kategorie?

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

O to, jak působí na sociálních sítích, se až tolik nestarají. Ty nejmodernější trendy k nim většinou přicházejí dost pomalu. Nečekejte perfektní fotky ani snahu o dokonalost. Ryby jsou zkrátka své a nestarají se o to, co si o nich myslí ostatní. Často tak najdete u jejich příspěvků chyby nebo špatné fotky, jim je to však úplně jedno.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Sociální sítě pro ně nejsou prioritou, naopak. Nenajdete je, jak s vášní zkoumají, kde se co nového událo. Stejně tak nemají potřebu dávat ostatním na odiv, jak si sami žijí. Když už dají někam fotku, dost často bývá i několik dní stará. Ve společnosti neberou do ruky telefon, aby zachytili vzácné momenty. Ne, že by nechtěli. Prostě je to ani nenapadne.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Fotí vždycky všude a všechno. Zdánlivě nepodstatné věci, které skoro nikoho na sociálních sítích nezajímají. Jejich chabá prezentace tak nespočívá v tom, že toho zveřejňují málo, ale naopak v tom, že zveřejňují vše. Většinou neumějí moc fotit, takže ani jejich fotky nestojí za moc. Rádi ukazují svůj dokonalý život. Chtějí, aby si ostatní mysleli, že ho mají. Moc dobří v tom ovšem nejsou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články