3 znamení zvěrokruhu, která se neustále strachují o své finance a nikdy jich nemají dost

3 znamení zvěrokruhu, která se neustále strachují o své finance a nikdy jich nemají dost
Zdroj: Freepik

Berete peníze jen jako natisknuté papírky, kterým dal někdo hodnotu, nebo si je pečlivě střežíte? Do druhé skupiny patří následující tři znamení zvěrokruhu.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 11. 09. 2021 07:00

Na peníze jsou extrémně opatrná. Když nemusejí, neutrácejí a pořád mají pocit, že nemají dost. Nezřídka jim chybí finanční gramotnost. Nikdy tak se svou situací nebudou spokojená. O která znamení se jedná?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Jsou buď v absolutní pohodě a odsuzují ty, kteří peníze nemají, protože se podle nich dostatečně nesnaží, nebo jsou sami úplně na mizině. Neumějí spořit, naopak rádi riskují. Jejich bankovní účet je jeden velký hazard.

Finanční gramotností moc neoplývají nebo ji neumějí aplikovat. Neustále mají strach, že další měsíc nevyjdou. Čím víc vydělají, tím víc utratí. A pak mají strach, že nebudou mít.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jsou šetřílci, nedají víc než musejí. Muži v tomto znamení mají extrémní problém s tím, když se mají o své finance dělit s manželkou. Za ostatní utratí jen to, co musejí. Naopak za sebe klidně rozfofrují výplatu do poslední koruny.

Potrpí si na luxusní věci, aby vypadali před ostatními důležitější. Neustále v sobě nosí, že nikdy nebudou mít dost. Proto jim Vesmír skutečný dostatek dopřeje málokdy.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Neustálé oběti situace, kterým vždy něco chybí ke štěstí. A to něco jsou většinou peníze. Ačkoliv umějí ušetřit z úplného minima, bojí se peníze použít ve svůj prospěch. Neustále spoří na horší časy, ale nikdy pro ně ty časy nejsou dostatečně zlé, aby svých peněz využili.

Jakmile si koupí něco dražšího, mají pak dlouhé týdny výčitky svědomí. Když přijde nečekaný výdaj, okamžitě se hroutí a padá jim domeček z karet. Skutečného dostatku nikdy nedosáhnou, protože nevěří, že by si ho zasloužili.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články