3 znamení zvěrokruhu, která si nikdy nerozumí se svou tchyní. Netýká se to i vás?

3 znamení zvěrokruhu, která si nikdy nerozumí se svou tchyní. Netýká se to i vás?
Zdroj: Freepik

Podívejte se, která znamení zvěrokruhu zkrátka nikdy nebudou vycházet se svou tchyní, protože si nenechají mluvit od druhých do života. Jste to právě vy?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 14. 11. 2022 06:00

Přála byste si tchyni, se kterou si dáte odpoledne kávičku v oblíbeném podniku a popovídáte si o životě? Kdo by ne! Ne každý má však to štěstí, že dokáže jednat s osobou, která se mu možná čas od času bude snažit mluvit do života. Která znamení zvěrokruhu s tím mívají nejčastěji problém?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři jsou zkrátka sví a nenechají si do ničeho mluvit. Pokud jim někdo vnucuje svůj názor, rychle na to reagují odporem. Mnohdy ani nevysloví svůj nesouhlas nahlas, zkrátka si nechávají pro sebe, co si v tu chvíli myslí, a udělají si to po svém. Tchyně, které by jim do všeho mluvily, jednoduše nesnesou.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny jdou málokdy do konfliktu, proto i ve chvíli, kdy se jim někdo snaží mluvit do života, jsou s druhým velmi rychle hotové. Nenávidí poučování a stejně tak se vyhýbají hádkám, pokud je to jen trochu možné. Protějšek ve znamení Panny se k vám nikdy nebude chovat tak, jak byste si představovali. Veškerá snaha o manipulaci je tu zkrátka zbytečná.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy potřebují být s každým zadobře a nelehce se jim funguje, když má na ně někdo nemístné poznámky. Pokud jim jednou ublížíte, můžete očekávat, že už s vámi nikdy nepromluví. A to ať jste tchyně, sestra nebo klidně nejlepší kamarádka. Snaží se všechny analyzovat a mnohdy až zbytečně hledají zlé úmysly v jednání druhého, které je jen špatně podané.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články