Velký rozbor ascendentů pro znamení Panny: Kdo zvládne nemožné a koho milují všichni kolegové?

Matky ve znamení Panny by měly malinko slevit ze svých nároků, jinak se budou její potomci cítit pod tlakem.
Zdroj: Pixabay

Panny jsou perfekcionisté, kteří neustále hledají něco lepšího. Jsou stálé a věrné, na druhé straně je vždy láká zakázané ovoce. Pokud se však zamilují, jsou jemné, něžné a srdečné. V práci dosahují velkých úspěchů, přispívají k tomu jejich ambice a pečlivost. Nezůstanou však tam, kde se pro ně práce stala rutinou a není dostatečně finančně ohodnocená. Co jim předurčují jednotlivé ascendenty?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 02. 2022 06:00

Ascendent je jeden z nejdůležitějších prvků celého horoskopu. Ovlivňuje vaše znamení zvěrokruhu více, než si dovedete představit. Jeho výpočet patří k základním astrologickým dovednostem. Je to bod horoskopu určený znamením zvěrokruhu, které vycházelo nad obzor v době vašeho narození. K jeho výpočtu je tak nezbytné znát přesnou hodinu a minutu narození a zadat je například do tabulky na některém webu zabývajícím se astrologií. Co znamenají jednotlivé ascendenty pro znamení Panny?

Ascendent ve Vodnáři

Panny s tímto ascendentem jsou tvořivé, ambiciózní a pečlivé. Jejich charakteristickou trpělivost však Vodnář trochu zastírá, budoucímu úspěchu to ovšem nebrání. K věcem se staví kriticky a zvládnou i zdánlivě neřešitelné. Pořádkumilovnost Panny Vodnář trochu nabourává. Očekávejte spíš organizovaný chaos.

Ascendent v Rybách

Stojí nohama pevně na zemi, zároveň se umí bláznivě zamilovat. Emoční nastavení Ryb je pro Pannu výhodou. Ta totiž bývá spíš realistou než snílkem, Ryby jí ale dávají možnost mít chvílemi hlavu v oblacích. To dělá z Panny skvělého společníka, který je pro každou špatnost.

Ascendent v Beranu

Tento ascendent jen umocňuje pracovitost Panny, která je obdivuhodná. Panny s ascendentem v Beranu nikdy nedají šanci neúspěchu a vždy se postarají o to, aby zajistily svou rodinu. Jsou tvořivé a zvládají mnoho rozličných činností. Mají však problém s autoritami.

Ascendent v Býku

Celý svůj život touží po dokonalém a upřímné vztahu, který jim dá potřebné jistoty. Pokud něco není podle jejich představ, často to vzdávají příliš brzy. Neumějí vydržet v tom, v co skutečně nevěří. Jejich prchlivost pak často vede k vnitřní nespokojenosti, se kterou dlouhodobě bojují.

Ascendent v Blížencích

Často mají problém s blízkostí druhého člověka, neumějí si nikoho pustit k tělu. Bojí se zklamání a už od počátku nedůvěřují. Mnohdy tak postaví mezi sebe a svého partnera zeď, aniž by to skutečně chtěli. V práci jim dělá problém organizovanost. Zapomenout na důležitý úkol je pro ně vcelku snadné.

Ascendent v Raku

Mnohdy si těžce hledají partnera, protože stále čekají na to, že přijde ještě něco lepšího. Rak jim však ukládá velký smysl pro rodinu, po které vnitřně touží. Jejich jednání je tak ve velkém rozporu. V práci jsou však těmi, kteří bývají miláčky celého oddělení a má je každý rád.

Ascendent ve Lvu

Lev propůjčuje Pannám trochu své arogance, ke které mají sklon. Často se tak chrání před tím, aby jim někdo ublížil. Panny s tímto ascendentem jsou okouzlující a navzdory svým negativním vlastnostem zapadnou do každé společnosti. V práci bývají vůdci a často pracují na vysokých pozicích.

Ascendent v Panně

Perfekcionismus tu dosahuje svého maxima! Touží po uznání a obdivu, to se nese celým jejich životem. Umějí vydělat spoustu peněz, kterými pak rádi obdarovávají své blízké. Pokud jim rodina funguje, snesli by každému modré z nebe. Pokud nefunguje, uzavírají se do sebe a stávají se z nich samotáři.

Ascendent ve Vahách

Nebojí se žádného úkolu, často jim však trvá, než ho dokončí. Neumějí se totiž rozhodnout jen pro jedno řešení, a tak stále hledají to nejlepší. Na druhé straně jsou výkonní a organizačně zdatní. Jejich odevzdaná práce, byť o několik termínů později, bývá bezchybná a dokonalá. V lásce jsou stálí a věrní.

Ascendent ve Štíru

Potřebují vzruch a vysoké finanční ocenění, jinak se k žádným výkonům nepřinutí. Pokud je jejich práce dlouhodobě stereotypní, utíkají. Touží po akci a dobrodružství. Jsou často umanutí, komunikace s nimi tak může být náročná. Pokud si však získáte jejich srdce, máte přítele na celý život.

Ascendent ve Střelci

Jsou detailisti a nikdy nechodí pozdě. Mají křehkou duši a trápí je i ty věci, o kterých nahlas nehovoří. Jsou přemýšliví, dělá jim problém věřit v lepší zítřky. Často až závidí ostatním, jak si žijí, v sobě však mají zakořeněno, že oni si to přeci nezaslouží. Potřebují toho správného partnera, aby dosáhli velkých úspěchů.

Ascendent v Kozorohu

Panny s ascendentem v Kozorohu jsou něžné a milující. Nikdy nezradí a nevěra je pro ně zapovězené území. Dělá jim často problém přiznat, že i ony se mohou mýlit. Vlastní jsou jim kousavé ironické poznámky, kterými častují své okolí. Pokud jim to vrátíte, bude oheň na střeše.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články