Horoskop na dovolenou: 3 znamení zvěrokruhu, která milují cestování s batohem na zádech

Horoskop na dovolenou: 3 znamení zvěrokruhu, která milují cestování s batohem na zádech
Zdroj: Freepik

Čas dovolených se kvapem blíží, my jsme se na toto nejlepší období v roce podívali pohledem horoskopu. Existují tři znamení zvěrokruhu, která více než jiná milují cestování s batohem na zádech.

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 06. 2023 05:09

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zrozenci ve znamení Panny cestování s batohem na zádech milují, vyrážejí ale až po pečlivých přípravách a s dokonalým plánem. Důkladně zkoumají destinaci, studují mapy, čtou recenze a shromažďují informace, aby si zajistili hladký a dobře zorganizovaný výlet. Na cestách s batohem Panny oceňují možnost spojení s přírodou i to, že jim podobný zážitek umožní odpoutat se od chaosu každodenního života.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Lidé ve Střelci jsou rození dobrodruzi, a proto je pro ně turistika s batohem na zádech ideální aktivitou. Milují pocit svobody, kterou jim "batůžkářství" poskytuje. Střelci si mohou vybrat, zda se vydají na cestu s batohem sami, nebo se skupinou podobně smýšlejících nadšenců, protože si velmi cení kamarádství a společných okamžiků objevování.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zemští Kozorozi vnímají cestování s batohem jako příležitost k tomu, aby se postavili nové výzvě, posunuli své hranice a otestovali svou odolnost. Kozorozi jsou dobře připraveni a organizováni, což jim zaručuje, že mají veškeré potřebné vybavení a zásoby. Pečlivě plánují trasy, zkoumají nejlepší místa pro přespání a strategicky plánují trasu. Někteří Kozorozi pak oceňují samotu, kterou jim putování s batohem nabízí, a nacházejí útěchu v klidu přírody.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články