Horoskop věrnosti: Panny zahýbají z nudy, Býci vás zradí jen výjimečně!

Horoskop věrnosti: Panny zahýbají z nudy, Býci vás zradí jen výjimečně!
Zdroj: Freepik

Zajímá vás, co o věrnosti vašeho partnera prozrazuje jeho znamení zvěrokruhu? A jak jste na tom s věrností vy? Podívejte se s námi na tato odhalení, která vám prozradí syrovou pravdu!

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Svůdník Beran nemá přílišné předpoklady, aby byl partnerovi věrný. Toto znamení miluje flirt, sexuální dovádění i nové zážitky. Vzrušení k životu potřebuje a rád hraje milostné hry. Beran však miluje zejména fázi lovu, proto jej provázejí spíše krátké románky.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je velmi opatrné znamení. Dlouhou dobu váhá, zda vstoupí do vztahu a partnerovi se zcela otevře. Pokud se však k rozhodujícímu kroku odhodlá a stane se vaším životním souputníkem, patří rozhodně mezi nejvěrnější znamení. Býk znamená jistotu, důvěru i spolehlivost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

O Blížencích je známo, že věrnost je pro ně tak trochu sprosté slovo. Blíženci milují flirt, společnost opačného pohlaví a také milostné hry. Mnohdy je uspokojuje už jen to, že o ně má někdo zájem (a ani nepotřebují fyzický kontakt). Blíženci jsou mistři slova a hezkými slovy udrží své potenciální milence blízko sebe klidně i několik let.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Lidé ve znamení Raka ctí rodinu, zázemí a jistotu. Ani to jim však nebrání v občasných záletech, po nichž se ovšem rádi vracejí ke stálému partnerovi. Nevěru umějí dokonale skrývat a partnera by kvůli sexu s jinými nikdy neopustili. Pokud Rakovi partner nabídne vše, po čem touží, dokáže být i věrný.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev je králem zvířat, přesto patří mezi nejstálejší a nejvěrnější znamení. Lev sice miluje obdiv a flirt, ale pokud je zadaný, jde do vztahu naplno a zůstává oddaný jednomu člověku. Pokud ke lví nevěře přece jen dojde, většinou za to může špatný protějšek, který mu snižuje sebevědomí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna nevyhledává pochybné vztahy, flirt ani milostné dobrodružství. Do vztahu s partnerem vstupuje zodpovědně a s čestnými úmysly. I přesto existují výjimečné případy, kdy se i Panna dopustí nevěry. Většinou to bývá reakce na nudu ve vztahu nebo na pocit nedostatečné lásky, pozornosti a sexuálních dovedností.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy umí být velmi romantické a jako teenageři dokonce věří v lásku na první pohled. Toto znamení je věrné, pokud se Váhy v lásce nezklamou, věrnost jim vydrží celý život. Pokud ale mají špatnou zkušenost, už lásce nevěří a na vážné vztahy si pak nepotrpí. Váhy dokonce nejméně flirtují.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

I když tomu možná nebudete věřit, Štír patří mezi věrná znamení. Stačí, když bude mít oddaného partnera, který mu dokáže dát velkou porci lásky a sexu. Pokud jej však partner zklame, toto znamení na veškerou věrnost zapomíná. Nevěra je pro něj také prostředkem msty.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je intelektuál a dobrodruh. Díky tomu, že nad věcmi hodně přemýšlí, je absolutně věrný. Sex s neznámou osobou nebo pelešení na jednu noc mu nic neříká. A pokud by tomu bylo naopak, jedná se o velmi materiálního a konzumního Střelce, který pak může mít problém i s alkoholem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Většina Kozorohů patří mezi věrné jedince, a to i přesto, jak moc milují flirt a obdiv druhých. Pokud jsou ale ve spokojeném a naplňujícím vztahu, nemají důvod být nevěrní a milenecký poměr jim připadá jako ztráta času. Kozorozi si většinou potrpí na luxus a prestiž, proto jsou často vyhledávanými partnery i milenci a musí odolávat svádění.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář patří mezi věrná a oddaná znamení. V životě zažije velké množství dobrodružství, milostných zážitků i experimentování. Ale tohle všechno většinou zažívá se stálým partnerem. Vodnář si nepotrpí na divoké noci mimo domov ani na flirtování.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Toto znamení si o sobě myslí, že je věrné, ale věrnost si vysvětluje po svém. Ryby věří tomu, že by měly vycházet se všemi lidmi, být obětavé a milé. V mnohých případech si ostatní tuto jejich pomoc vyloží po svém. Ryby navíc dokážou milovat více osob najednou a v takovém případě se nebrání ani sexu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články