Irena (32): Manžel flirtoval s jinou už na svatbě. Tehdy jsem ale ještě netušila, jak daleko zajde

Irena (32): Manžel flirtoval s jinou už na svatbě. Tehdy jsem ale ještě netušila, jak daleko zajde
Zdroj: Pexels

Irena byla dlouho přesvědčená, že našla životní štěstí. Do Patrika byla zamilovaná až po uši a jeho nabídku k sňatku přijala s ohromnou radostí. Krátce po svatbě však zažila obrovskou zradu. Patrik ji podvedl s nejlepší kamarádkou.

Jan Švanda
Jan Švanda 11. 02. 2023 17:00

Patrika (33) jsem považovala za nejlepšího chlapa pod sluncem. Byl pozorný, milý a hodný. K tomu vysoký a zelenooký blonďák, za kterým se ženy otáčely. A já se do něj zamilovala na první pohled. Patřil mezi stydlivé typy, dá se říct, že jsem ho sbalila sama. Měla jsem ho denně plnou hlavu a nedokázala se soustředit na nic jiného.

Na svatbě laškoval s jinou

Když mě v Rakousku při jedné romantické procházce kolem jezera z ničeho nic požádal o ruku, nemohla jsem být šťastnější. Poklekl přede mnou, zeptal se mě, jestli ho chci vzít... Na ten moment nikdy nezapomenu. Samozřejmě jsem mu odpověděla ano.

Svatbu jsme naplánovali na červen následujícího roku, měla proběhnout na zámku a pozvali jsme na ni asi sto lidí. Zatímco Patrikovi šla za svědka jeho sestra Magda (27), já si vybrala nejlepší kamarádku z dětství Markétu (33), což se ukázalo jako osudová chyba.

S Patrikem se na svatbě viděli vůbec poprvé a od samého začátku bylo znát, že to mezi nimi jiskří. Oba sice dělali jakoby nic, ale nedalo se to přehlédnout. Patrik se mi věnoval, jak to šlo, jenže na after party, kdy už měli všichni něco vypito, s Magdou často laškoval a škádlil ji. A ona si to nesmírně užívala. Tehdy jsem tomu ještě nepřikládala větší pozornost. Na večírku panovala dobrá nálada, byla zábava a nic hrozného se vlastně nestalo...

Načapala jsem manžela s kamarádkou

Uběhlo pouhých deset dnů a já od obou dostala pořádnou pecku do obličeje. V práci jsem obvykle zůstávala do šesti, jenže tentokrát mě šéf nečekaně pustil už před čtvrtou. Byl pátek, svítilo slunce a krátce po poledni jsme dostali souhlas, abychom vypadli z kanceláře dřív.

Chvátala jsem za Patrikem. Chtěla jsem ho překvapit, tak jsem nám naplánovala hezký večer. Když jsem přišla domů, nestačila jsem se divit. Za dveřmi ležely dámské boty. Říkala jsem si, že za ním asi přišla Magda… Měla jsem v tu chvíli radost, protože švagrovou jsem zbožňovala. Rozuměly jsme si spolu. Potichu jsem otevřela dveře a chystala se ji překvapit. Jenže místo toho jsem zažila obrovský šok.

Jakmile jsem totiž rozrazila dveře obýváku, zůstala jsem zaraženě stát. Na gauči vedle sebe leželi Patrik s Markétou a vášnivě se líbali. Oba byli polonazí. Kdybych dorazila tak o dvě minuty později, asi by se mi naskytl daleko horší pohled. Když mě spatřili, byli celí zkoprnělí. Hlavně Patrik. „Ahoj, co tady děláš?“ vysoukal ze sebe ten nejdebilnější dotaz. V tu ránu jsem chytila nervy a začala nevěrného manžílka mlátit hlava nehlava. Křičela jsem na něj, že je hajzl a nešetřila jsem ani Markétu.

Po rozvodu jsem si našla novou lásku

Řvala jsem na ně, aby okamžitě vypadli z bytu. Poslechli, rychle se oblékli a zmizeli. Já si sedla do křesla a brečela. Ani nevím, jak dlouho to trvalo. Pak jsem si otevřela lahev vína a prožila fakt pekelnou noc. Vůbec jsem nespala. Nemohla jsem té zradě uvěřit a pořád jsem doufala, že to byl jenom zlý sen.

Patrik přišel až ráno, snažil se mi to vysvětlit, ale já neměla sebemenší zájem něco slyšet. Nechtěla jsem ho už ani vidět. Napsala jsem mu, že se stěhuju k rodičům a podám žádost o rozvod. Skoncovala jsem i s Markétou, která se mě marně pokoušela kontaktovat. Zradu od nejlepší kámošky jsem fakt nerozdýchala.

Rozvod proběhl v klidu. Děti jsme neměli a na všem ostatním jsme se s Patrikem dohodli. Myslela jsem, že si dám od chlapů nějaký čas pauzu, single jsem ovšem zůstala pouhých pár měsíců. Změnila jsem zaměstnání a našla si nového přítele Romana, který mi byl po rozvodu velkou oporou. V současné době spolu vychováme dvouletou dceru Kristýnu a je nám ve třech moc fajn. O Patrikovi s Magdou nic nevím a ani se nepídím po tom, co dělají a jak se mají. Jejich zradu si budu pamatovat navěky.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články