Nina (31): Nelíbí se mi, co můj partner dělá na sociálních sítích. Já to považuji za nevěru, ale on si to nemyslí

Nina (31): Nelíbí se mi, co můj partner dělá na sociálních sítích. Já to považuji za nevěru, ale on si to nemyslí
Zdroj: Unsplash

Nina si myslela, že vztah s Milanem má budoucnost. Jenže pak přišla na jeho koníček, který jí není nijak po chuti. Milan totiž loví na sociálních sítích polonahé fotky žen, na které potom reaguje. A Nina to považuje za nevěru...

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 11. 2022 13:00

Dlouho čekám na to, zda se můj partner Milan (32) rozhodne, že spolu budeme mít dítě. Myslela jsem si, že po třicítce už se do toho pustíme. On ale má v hlavě něco úplně jiného. Jeho koníček mi připadá hodně dětinský. A dříve či později se pro mě může stát důvodem k rozchodu.

Snažila jsem se být pro něj sexy

Už dříve se stalo, že se Milan s někým zapletl. Měl takovou povahu. Toužil po pozornosti. A když mu ji nějaká žena dala, rychle zapomínal na to, co má doma. Já od začátku pandemie pracuju jen z domova. Kontakt s lidmi mám velmi omezený. Navíc jsem přibrala a většinu času trávím v teplákách. „Někdy by neuškodilo, kdybys nosila něco víc sexy," naznačoval mi neustále.

Tak jsem si začala nakupovat prádlo. Ne obyčejné, ale to, které prodávají v sex shopech. S průstřihy na prsou nebo v rozkroku. Vezmu si ho pod oblečení a pak ho provokuju. Mělo to docela úspěch, užili jsme si pár žhavých chvil. A já jsem myslela, že tím jsem to vyřešila. Jenže i to nejlepší se jednou okouká.

Považuji to za nevěru

Nedávno jsem zjistila, že jedné dívce usilovně lajkuje každou fotku na sociálních sítích. Následovaly další ženy, nebylo jich málo. „Máš tohle zapotřebí?" napsala jsem mu. „Tak se podívám, na to mám snad právo, ne?" odepsal mi. Byla jsem v šoku. „To je nevěra!" zuřila jsem. „Bože, ty jsi dramatik," reagoval stroze.

Když přišel domů, chtěla jsem si na něj došlápnout. „Já to s tebou vůbec řešit nebudu, pořád se chceš akorát hádat," řekl mi. „Já si nepřeju, abys to dělal," odvětila jsem rázně. „A to tě mám jako poslouchat na slovo? Jako čokl? Nebudu se s tebou vůbec bavit. Dělej si co chceš, ale do toho, co já dělám, ti nic není," dodal a prásknul dveřmi. Šel si ven zakouřit.

Pořád to nechápe

„Já mám právo se na někoho podívat nebo si s někým napsat, nejsem tvůj majetek," pokračoval za pár minut, když trochu vychladl a vrátil se. „Takže ty si s nimi i píšeš?" zůstala jsem jako opařená. „No a co?" pokrčil rameny. „Ty ze mě děláš úplnou krávu. Víš, jak se mi ty holky musí smát za zády? Já na tebe čekám doma s teplou večeří a ty se taháš bůh ví s kým," ječela jsem. „Já se s nikým netahám, k ničemu nedošlo, k ničemu fyzickému. Takže to nevěra není," dodal.

Od té doby se o tom odmítá bavit. Telefon má v ruce pořád, takže s tím nepřestal. Nevím, jak se zachovat. Má pravdu a přeháním to? Nebo si mám stát za svým, že tohle prostě není normální?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články