Libor (32): Manželka se porvala s mou milenkou. Jako idiot jsem ji totiž tajně tahal k nám domů

Libor (32): Manželka se porvala s mou milenkou. Jako idiot jsem ji totiž tajně tahal k nám domů
Zdroj: Freepik

Libor neposlechl rady svých kamarádů a milenku si začal tahat domů. Několik měsíců se zdálo, že to může fungovat. Jednoho dne však jeho manželka Vanesa přišla domů dřív. A když ve své posteli spatřila Liborovu milenku, vrhla se na ni.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 22. 10. 2022 17:00

Asi před rokem jsem si našel milenku. Byl jsem si jistý, že na to manželka Vanesa (33) nemá šanci přijít. Zjevně by tomu tak bylo, kdybych poslechl své kamarády. Ti mi radili, abych si milenku netahal domů. Neuposlechl jsem a byl svědkem ženské rvačky.

Pro zpestření života jsem si našel milenku

I když žiji v relativně spokojeném manželství, začal jsem se nudit.  Chtěl jsem to zahánět svými koníčky, které po čase přestaly stačit. Všechny dny se slévaly do jednoho. Když se v mém životě objevila jiná žena, chtěl jsem se pobavit.

Kamila (30) mě sama oslovila na autobusové zastávce. Vybil se jí telefon a potřebovala si zavolat. Jako poděkování mi navrhla pozvání na kávu. Náhle jsem pocítil vzrušení, a tak jsem neváhal. Velmi rychle se to celé zvrhlo v milenecký poměr. Do žil se mi vlila nová krev a já cítil, že konečně žiji.

Ty tajné schůzky na parkovišti byly super. Když jsem to říkal kamarádům, plácali mě po ramenou. „Jsi fakt kádr, přeju ti to," řekl Honza. Zajímali se o to, kam spolu chodíme. A hlavně, kde spolu spíme. Je pravdou, že zadní sedačky jejího auta nebyly tím pravým ořechovým. A tak jsem se rozhodl, že ji pozvu k nám domů.

Milenku jsem si tahal domů

Musel jsem si samozřejmě ohlídat, aby byla manželka v práci. Má pevně stanovenou pracovní dobu, což mi hrálo do karet. Podle toho se daly plánovat naše setkání. Nepřemýšlel jsem nad tím, že je možná trochu nechutné, že to děláme v posteli, kde každý večer ulehám se svojí manželkou. To až když jsem to vyprávěl klukům.

„Ty si ji taháš domů? Kámo, to je největší chyba, jakou můžeš udělat," vytřeštil oči Ondřej. „Co když vás někdo uvidí? Nebo se Vanesa vrátí dřív?" poukázali na možná rizika. „Nebojte kluci, vím, co dělám. Mám to pod kontrolou," dušoval jsem se.

Několik měsíců to skvěle klapalo a já si párkrát do týdne užíval s milenkou v pohodlí svého domova. A pak se stalo něco, na co mě kluci upozorňovali. Zrovna jsem se Kamile věnoval tam dole, když přišla domů manželka. Byl jsem v pasti, ze které už nebylo úniku. Rozrazila dveře ložnice a v očích měla hněv.

Manželka s milenkou se porvaly v naší v ložnici

„Co se to tady děje? Libore?" pronesla zuřivě a já z ní dostal strach. „Kdo je ta coura? A co dělá v mojí posteli?" zuřila. „Vaneso, neblbni, já ti to vysvětlím," snažil jsem se uklidnit situaci. To už se ale napřahovala ke Kamile a začala ji za vlasy tahat z postele. „Tak ty mi lezeš do postele?" vykřikla a vrazila jí facku. Kamila na nic nečekala a ránu opětovala.

Ty dvě se začaly prát. Škrábaly se, štípaly a tahaly za vlasy. Já jsem jen seděl a nejistě to celé pozoroval. Jedna ječela přes druhou a já to nedokázal zastavit. Probral jsem se, až když obě vysílením padly k zemi. „Čekala bych hodně, ale tohle? Je konec," hlesla Vanesa.

Kamila si posbírala věci a než odešla, odplivla si směrem k Vanese. Poté věci nabraly rychlý spád. Manželka ani chvíli nepřemýšlela, že by mi odpustila. Aktuálně procházíme rozvodovým řízením. Kdybych nebyl hloupý a poslechl své kamarády, mohl jsem si dál užívat. Takhle už nemám ani jednu.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články