Otakar (40): Milenka mi vyhrožuje, že o nás řekne mé ženě. Pokud nebudu respektovat její drsná pravidla

Otakar (40): Milenka mi vyhrožuje, že o nás řekne mé ženě. Pokud nebudu respektovat její drsná pravidla
Zdroj: Freepik

Otakar se ocitl ve velmi prekérní situaci. Jeho milenka se po dvou letech rozhodla, že chce od vztahu víc. Požádala o rozvod a hodlá žít s Otou. Ten ale po ničem takovém netouží. Jenže teď neví, jak z toho ven.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 01. 2022 10:00

Když jsem se začal v manželství s Bárou (32) dusit, přišlo mi vhod, že mi do života vstoupila Nicola (26). Její mládí a čilá povaha mi imponovaly. Vedle ní jsem měl zase pocit, že žiji a že nejsem jen kasičkou na peníze. Na začátku našeho poměru jsme si nastavili určitá pravidla, která ale Nicola jednoho dne porušila.

S milenkou jsem si nastavil pevná pravidla

S Bárou máme dvě děti - Lucinku (7) a Štefana (9). Brali jsme se z lásky a mysleli si, že nás žádná vztahová krize nepotká. Je ale jedno, co si člověk myslí. Život je někdy složitý a mezilidské vztahy taktéž. Po několika letech snad i spokojeného manželství jsme se s Barčou ocitli na rozcestí. Zatímco ona byla čistě rodinný typ, já chtěl ještě něco zažít.

Nešlo o nic zásadního. Jen mě nebavilo jezdit každý víkend k jejím rodičům a tlachat o nesmyslech. Já se viděl někde na kulturní akci či na fotbale. Dlouho jsem dělal všechno podle Báry. Jednoho dne mi ale došla trpělivost a já věděl, že pokud se něco nezmění, v tom vztahu se udusím. Jako na zavolanou mi do života vstoupila Nicola.

Potkali jsme se v práci. Stačil jeden pohled a ve mně se něco probudilo. Byla to touha a chuť něco zažít. Stačilo s Nicolou trošku zaflirtovat a už jsem jí sahal pod sukni. Znovu jsem si přišel jako samec. A tak začal můj milenecký poměr. Hned na jeho začátku jsem ale nastavil jistá pravidla. Nicola mi nesměla sama volat, musela vyčkávat. Žádné závazky a sliby do budoucna. Vše odsouhlasila.

Po dvou letech poměru dohodu porušila

Dva roky to náramně fungovalo. Scházeli jsme se tajně buď v hotelu, nebo u ní doma, když byl manžel s dětmi pryč. Bára nic netušila a já si mnul ruce, jak skvěle mi to šlape. Párkrát jsem vzal Nicolu s sebou na služební cestu. Musela být celé dny zalezlá na pokoji a čekat, až přijdu. Vycházeli jsme společně ven jen večer, abychom nepotkali nikoho z kolegů.

Přirozeně jsem si Nicolu pustil k tělu, ale pořád jsem měl v hlavě to, že nejde o lásku, ale o sex. Jenže Nicola to měla jinak. Jednoho dne se mi přiznala, že mě miluje. Vy ženy, hned do všeho rvete city. Musel jsem hned reagovat. ,,Něco jsme si slíbili. Věděla jsi, že z toho nic víc nebude. Svoji rodinu neopustím,“ připomněl jsem jí.

Co na tom. Ona už to doma řekla manželovi. Požádala o rozvod a chtěla žít se mnou. Mně se začalo pěkně topit pod kotlem. Nicole totiž jako by přeskočilo. ,,Dneska k vám přijedu a tvé ženě to řekneme společně,“ navrhla. ,,Ty ses snad zbláznila! Já se rozvádět nechci. Proč jsi porušila naši dohodu?“ zuřil jsem.

Udržuji s ní poměr jen proto, aby mě nenaprášila

Jenže to už jsem byl v pěkném průšvihu. Okamžitě jsem se snažil poměr ukončit, což se Nicole nelíbilo. ,,Tak já se kvůli tobě rozvádím a ty to chceš ukončit? Tak na to zapomeň,“ křikla a mně došlo, jak moc jsem to podělal. Nicola byla tak štědrá, že mi udělala nabídku. ,,Tvé ženě to tedy neřeknu, ale jen za předpokladu, že se budeme dál scházet,“ navrhla.

,,Budu ti moci volat a psát, kdy se mi zachce. Přiběhneš vždycky, když zavolám,“ nastavila nová pravidla. Tak teď lítám mezi dvěma ženami a myslím si, že to dlouho nevydržím. Díky Nicole mi totiž došlo, jak moc Báru miluji. Musím udělat všechno pro to, aby to neprasklo.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články