Jitka (34): Měla jsem kamaráda s výhodami. Když jsem to chtěla ukončit, provedl mi něco strašného

Jitka (34): Měla jsem kamaráda s výhodami. Když jsem to chtěla ukončit, provedl mi něco strašného
Zdroj: Pixabay

Jitka se zapletla s mužem, kterého doučovala angličtinu. Nebyly v tom žádné city, jen se spolu čas od času vyspali. Když to Jitka chtěla ukončit, protože se zamilovala do jiného muže, Lukáš to neunesl a udělal něco, z čeho si dodnes nese psychické následky.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 25. 09. 2021 08:00

Bylo mi kolem dvaceti let, když jsem svého kamaráda Lukáše doučovala angličtinu. Byla jsem v ní už tenkrát poměrně dobrá. On byl o dost starší a usiloval o povýšení v práci. Na to však potřeboval jazykovou vybavenost.

Lukáš byl naprostý postelový bůh

Ze začátku se naše kontakty odehrávaly na čistě přátelské úrovni. Ani nevím, jak se to přihodilo, že jsme spolu začali spát. Nechodili jsme spolu, neukazovali se společně na veřejnosti. Jen jsme si občas užili. Lukáš byl vytížený muž a já zrovna začínala studovat vysokou školu. Netoužila jsem po dlouhodobém vztahu. Vyhovoval mi život na koleji a nespoutanost.

Lukáš byl pozorný a v posteli to vážně uměl. Orgasmus jsem měla při každém milování, a to hned několikrát. Měla jsem ho za naprostého postelového boha. Trvalo to skoro rok. Studovala jsem tou dobou v Brně a také jsem tam přes týden bydlela. Na víkendy jsem jezdila k rodičům do rodného města, kde bydlel i Lukáš. Ve všední dny jsme si posílali tisíce zpráv, které měly dost často výrazný sexuální podtext. Časem mě to však přestávalo bavit. Nejenže to bylo pořád to samé dokola a nemělo to žádný vývoj, ale také jsem potkala Dominika.

Oznámila jsem mu, že je mezi námi konec

Zamilovala jsem se, a tak přišel čas promluvit si s Lukášem. Měli jsme se o víkendu vidět, tak jsem si připravovala, jak mu to řeknu. Lukáš to však nevzal dobře.

Začali jsme s klasickou výukou angličtiny a já mu pak oznámila: "Někoho jsem potkala, takže bych to, co mezi námi bylo, chtěla ukončit." Lukáš se na mě podíval a zle se zasmál: "A co mezi námi jako bylo?" Připadalo mi, že akorát zbytečně machruje. "Zkrátka už spolu spát nebudeme, nechci. V angličtině samozřejmě můžeme pokračovat," vysvětlila jsem mu. Lukáš se ke mně naklonil tak, že naše rty dělil sotva centimetr, a řekl: "Tak alespoň jeden sex na rozloučenou by to chtělo." V tu chvíli mi připadal neuvěřitelně slizký. Řekla jsem mu, že dnes už bude lepší, když půjdu, a začala si balit věci.

V životě by mě nenapadlo, co udělá

Chytnul mě a najednou jsem cítila, jak mi sahá pod tričko, sundává kalhoty a potom i spodní prádlo. Pamatuju si jen útržky. Prosila jsem ho, ať to nedělá, a tekly mi slzy. Taky si vzpomínám, že byl hrubý a bolelo to. Když do mě vnikl, bylo to, jako by mnou projely tisíce nožů. Celou dobu křičel, že jsem jeho a nebude se mě ptát.

Dodnes nevím, jak dlouho jsem tam byla. Když skončil, odvalil se ze mě a usnul. Já si sbalila věci a utekla. Doma jsem se snad hodinu sprchovala, abych ze sebe smyla jeho pach. Přišlo mi, že ho cítím z každého póru svého těla. Nikdy jsem to nikomu neřekla. Styděla jsem se. I po těch letech se leknu, když mi někdo chytne ruce.

Nedávno přede mnou můj současný přítel poklekl se zásnubním prstenem a obřadně se mě zeptal: "Budeš moje?" V tu chvíli se mi vše vrátilo a s brekem jsem utekla. Doteď jsem mu to nevysvětlila a stále mu dlužím odpověď. Ale bojím se o tom začít.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články