Vítek (31): Přítelkyně trpí vzácnou úchylkou. Kvůli ní nejsme při milování nikdy sami

Vítek (31): Přítelkyně trpí vzácnou úchylkou. Kvůli ní nejsme při milování nikdy sami
Zdroj: Freepik

Vítek se až po uši zamiloval do krásné Natálie a strašně se těšil na den, kdy se s ní konečně pomiluje. Vydržel čekat dlouhé dva měsíce. Na první pokus to ale nevyšlo. Dočkal se až napodruhé u ní doma, kde měla zrovna puštěný jeden film.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 03. 09. 2021 13:00

Mám nový vztah. Natálie (28) je doslova bohyně. To byste ji museli vidět! Má dlouhé černé vlasy a kočičí oči, které jsem viděl snad jen v televizi. Její tváři navíc dominují plné rty. Jsem do ní až po uši zamilovaný.

Těšil jsem se na sex s novou přítelkyní

Ze všeho nejvíc jsem se těšil na sex. Zní to asi dost povrchně, uznávám. Nicméně jako náruživý chlap na to mám nárok. Když jsme spolu chodili dva měsíce a ono pořád nic, rozhodl jsem se, že po ní natvrdo vyjedu. Přinejhorším mě odmítne, říkal jsem si. Jednou k tomu byla skvělá příležitost. Zabouchla si doma klíče a já jí navrhl, ať přespí u mě a ráno to vyřešíme.

Vytáhl jsem láhev vína a usedli jsme k televizi. Naty se pak zeptala, jestli nemám nějaký film s Bradem Pittem. Nejsem zrovna jeho velký fanoušek, takže jsem věděl, že nic, kde hraje, nenajdu. Jak tak Naty ležela na tom gauči, byla velmi sexy. Šel jsem tedy na věc. Nejprve jsme se líbali. Když si nechala sundat tričko, zaradoval jsem se. To její tělo….

Vyšlo to až na druhý pokus

Zdálo se, že vše je to na dobré cestě. Pak se Natálie zničehonic zeptala. ,,Nemáš kabelovku, kde by se nějaký film s Bradem dal pustit?“ trochu mě tím rozhodila. ,,Nemám, ale to nevadí, zvládneme to i bez něj,“ ujistil jsem ji a dál se ji snažil navnadit. Natálie se ale zvedla se slovy: ,,Dneska ještě ne, promiň. Můžeš spát na gauči? Lehla bych si k tobě do ložnice,“ zpražila mě a já v tu chvíli věděl, že sex určitě nebude.

Byl jsem ale velmi nadržený, takže jsem si nakonec pomohl sám. Ráno jsme si dali snídani a zavolali zámečníka. O tom, proč mě večer odmítla, nepadla ani zmínka. Nechal jsem to tedy být. Zhruba za týden mi volala, abych přijel k ní. Doufal jsem v jediné. V sex. Otevřela mi v lehkém župánku. V obýváku hrála televize.

Měla puštěný film Mexičan, kde hraje ten její Brad. Ani se mě nezeptala, jak se mám, a vrhla se na mě. Dali jsme si dvě neuvěřitelná čísla. Měl jsem co dělat, abych to ustál. ,,Co tě tak rozpálilo?“ nedalo mi to a zeptal jsem se jí. ,,To víš, mám to v krvi,“ uchechtla se. Už jsem se těšil na další příště. Navrhl jsem, aby Naty o víkendu přespala u mě.

Je s námi v posteli někdo třetí

Ona ale trvala na tom, abychom byli u ní. Nebyl jsem proti, tak jsem souhlasil. Scénář byl dost podobný. Zase měla puštěný film s Bradem. Tentokrát Sedm let v Tibetu. ,,Mohli bychom to vypnout?“ požádal jsem ji a vzal do ruky ovladač, aniž bych čekal na odpověď. ,,Ne!“ vykřikla dramaticky. ,,Proč ne? Navrhuji pustit nějakou hudbu,“ odvětil jsem a začal jí sahat pod tričko.

Ona ale trvala na svém. Chvíli jsme se přetahovali o ovladač, až vyjekla. ,,Když nebude puštěný film s Bradem, nebude sex,“ dala mi ultimátum. Začal jsem se nahlas smát. Ona se ale rozbrečela. Přiznala mi, že trpí celebrifilií. Vzruší se jen tehdy, když vidí Brada. Mám ji rád, takže jsem se tuto její drobnou odlišnost rozhodl akceptovat. Dokonce mi v posteli může říkat Brade.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články