Vlasta (27): Mělo mi to dojít už po tom milování na záchodcích. Můj přítel má dost zvláštní erotické choutky

Vlasta (27): Mělo mi to dojít už po tom milování na záchodcích. Můj přítel má dost zvláštní erotické choutky
Zdroj: Freepik

Vlasta má vedle sebe skvělého chlapa. Nemůže proti němu nic říct. Možná jen to, že má specifické potřeby. Vyžaduje sex kdekoliv, jen ne v pohodlí domova.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 09. 08. 2021 08:00

Když je člověk zamilovaný, dělá věci, které by za normálních okolností možná nedělal. Byla jsem ještě donedávná stejná, než mi začala jedna věc přerůstat přes hlavu. Přítel Patrik (30) má specifické potřeby v oblasti sexu. Dámy, posuďte samy, jak dlouho byste to snášely.

Poprvé jsme se pomilovali v sadu

Z Patrika jsem od začátku cítila, že je jiný. Měl tolik energie. Byl aktivní a pořád něco vymýšlel. S ním jsem málokdy seděla doma. Pořád jsme někde museli být. Nebyl problém se v pět hodin odpoledne sebrat a ujet třicet kilometrů na kole. O víkendu ráno se zase zničehonic zbláznil, že pojedeme vlakem neznámo kam.

Občas jsem měla co dělat, abych mu stačila. Když se prolomily ledy a my se spolu vyspali, bylo ještě hůř. Naše první milování proběhlo v ovocném sadu. Upřímně, moc jsem si to neužila. Všude hmyz a do zad mě šimrala tráva. O tom, kolik jsem měla štípanců od mravenců, raději pomlčím.

Bohužel ani naše druhé milování nebylo o moc lepší. To pro změnu proběhlo ve vlaku. Cestou do Berouna mě Patrik zatáhl na WC. On si sedl na mísu a mě posadil na sebe. Zatímco on byl hned vzrušený, já jsem chuť na sex hledala marně. Nepřišlo mi na tom nic vzrušujícího. I když se mi líbila ta nevšednost, nemusím mít všechno. Možná kdybych hned na začátku řekla, že je to moc, ubral by.

Máma nás načapala v nejlepším

Každopádně jsme do sebe byli hodně zamilovaní, takže jsem se Patrikem chtěla pochlubit doma. Máma si už roky přála, abych si našla slušného chlapa. Zašli jsme proto k rodičům na nedělní oběd. Patrik se jim líbil už ve dveřích. S tátou rozebírali fotbal a politiku. Mámě vysekával jednu poklonu za druhou. Po obědě mě Patrik vybídl, abych mu ukázala svůj pokoj.

Netušila jsem, že mě hned ve dveřích povalí na postel a rozdáme si to. ,,Co když přijdou naši?“ ptala jsem se strachem v hlase. ,,Nejsi malá holka, to přežijou,“ chlácholil mě. Moje pečovatelská matka za námi samozřejmě přišla. Chtěla se zeptat, zda si dáme kávu. Určitě nepočítala s tím, že nás najde nahé v posteli.

Dodnes nevím, komu bylo trapněji. Určitě ne Patrikovi. Pochopila jsem, že jeho vzrušuje, když nás někdo může přistihnout. A je jedno, kdo to je. Doma jsem ho požádala, aby ve svých choutkách ubral. Nadšený z toho nebyl. Přitulila jsem se k němu a chtěla se pomilovat. Doma, v teple, v posteli. Vyděšeně se na mě podíval. ,,Doma ne. To je tak fádní. Nikdy jsem to v posteli nedělal,“ pronesl a odstrčil mě.

Doufám, že se to někdy změní

,,Jako nikdy? To ses vždy miloval jen někde venku? Není to trochu ujetý?“ nechápavě jsem se na něj dívala. ,,Nikdy. A nehodlám na tom nic měnit,“ zpražil mě. Zajímavé zjištění, co vám budu povídat...

Protože se kvůli tomu nechci s Patrikem rozejít, budu muset přistoupit na jeho hru. Být neustále připravená, oholená a navoněná. Nikdy totiž nevím, kdy a kde se pomilujeme. Máme za sebou les, park, hospodskou toaletu, sex u mých rodičů. Určitě bych neměla zapomenout na nespočet rychlovek v autě, parník a koupaliště. Stále doufám, že jednoho dne Patrik svolí k tomu, abychom se pomilovali doma. Musí mu přeci dojít nápady, ne?

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články