Helena (27): Milování prožívám víc, než na co jsou muži připravení. Je to trochu komplikace

Helena (27): Milování prožívám víc, než na co jsou muži připravení. Je to trochu komplikace
Zdroj: Freepik

Helenu trápí, že je její intenzivně prožité vyvrcholení mužům na obtíž. Jde o to, že prožívá mokrý orgasmus. Někdy se pod ní dokonce vytvoří hotová louže. Dlouho jí trvalo, než našla někoho, kdo ji bere i s tímto "hendikepem".

Šárka Žižková
Šárka Žižková 11. 06. 2021 13:00

Když se mi to stalo poprvé, myslela jsem si, že jsem se během sexu počůrala. Měla jsem pod sebou obrovský mokrý flek. Bylo mi tehdy devatenáct a moc moudrá jsem z toho nebyla.

První mokrý orgasmus

Stalo se to během jedné párty, která se konala na horské chatě. Jela jsem tam se svým novým objevem Patrikem. Mělo to být naše první milování. Panna jsem už sice nebyla, ale na rozdíl od svého prvního kluka v posteli jsem Patrika měla ráda. Sex s ním byl ještě lepší, než jsem si představovala. Ostatně to bylo vidět i na prostěradle.

Když bylo po všem, Patrik byl první, kdo si toho všimnul. ,,Je to trochu trapný, ale asi ses počůrala,“ prohlásil a začal se smát na celé kolo. Posadila jsem se a nevěřícně koukala na obří flek na prostěradle. I před ním jsem si k tomu čuchala, ale moč to nebyla. Zkrátka jsem prožila mokrý orgasmus. Místo toho, aby byl Patrik rád, jaký je šikula, dal mi kopačky.

Já na příhodu z chaty brzy zapomněla a sotva jsem se oklepala z rozchodu, šla jsem do dalšího seznámení. Našla jsem si muže staršího skoro o deset let. V posteli byl neskutečný. Jeho zájem o moje vyvrcholení byl nadlidský. I jemu jsem poděkovala v podobě mokré postele. On to bral sportovně. Ve svému věku věděl, že odvedl dobrou práci. Nijak ho to neodradilo.

Zjistila jsem, že mužům to vadí

Vztah skončil proto, že až po roce se přiznal, že je tak trochu ženatý. Vrátil se zpět k rodině. Pak jsem měla nějaké nárazovky. Šlo spíše o to ukojit sexuální potřeby. Mokré orgasmy se nedostavily pokaždé. Pokud šlo o rychlovku někde za stromem, bylo všechno ,,v suchu“. Usmyslela jsem si, že to, co se mi předtím stalo, byla náhoda.

Zcela jsem to vypustila z hlavy. Když jsem se seznámila s Honzou, cítila jsem, že s ním to bude jiné. Byl také o něco starší a slušně zabezpečený. Žil velmi aktivně, takže se někdy stalo, že jsme se museli narychlo pomilovat v autě. Když se tomu tak stalo naposledy, opět přišla smršť.

Dělali jsme to na zadních sedačkách jeho luxusního fára. Tentokrát ze mě vytekl potok. Honza šílel, jako by vypukla třetí světová válka. ,,Cos to provedla? To jsou drahé potahy a teď jsou zničené. Jak to z toho dostanu pryč? Je to nějaký celý slizký,“ běsnil s rukama nad hlavou. I tento vztah skončil dřív, než se pořádně rozjel. Myslela jsem si, že za můj orgasmus budou muži rádi, ale jak se zdá, je to problém.

Nový přítel to řeší po svém

Snažila jsem se vypozorovat, kdy přesně bouřlivý orgasmus přichází. Bude to mít spojitost s mými plodnými dny. Jako milovnice sexu jsem věděla, že bez něj dlouho nevydržím. Napadlo mě, že se na věc zeptám svého gynekologa. Ten mi jen gratuloval, že jsem šťastná žena a závidí muži, který se mnou bude. Takže ani tam jsem řešení nenašla.

Skoro jsem si říkala, jestli nebude dobré, abych vždy na první schůzce dotyčnému řekla, co skrývám za tajemství. Nakonec jsem našla muže, který to řeší sice po svém, ale vyloženě mu to nevadí. Karel pode mě před sexem dává savé ručníky. Má jich slušnou zásobu. Když někam jedeme, nesmí nám v zavazadle chybět. Je to sice trochu ujeté, ale možná je to jediné možné řešení.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články