Sandra (30): Svěřila jsem se manželovi, že předstírám orgasmus. Jeho reakce mě odzbrojila

Sandra (30): Svěřila jsem se manželovi, že předstírám orgasmus. Jeho reakce mě odzbrojila
Zdroj: Freepik

Sandru přestal bavit sex s manželem, proto se rozhodla, že bude předstírat orgasmus, aby měla dřív klid. Po devíti měsících jí to začalo být trapné, a tak se manželovi přiznala. Jeho reakce jí doslova vyrazila dech.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 04. 2021 13:30

Přesto, že je Vašek (35) hodný chlap a mám ho ráda, sex s ním je poslední dobou utrpením. Myslela jsem si, že moje předstírání orgasmu něco vyřeší.

Předstíráním jsme chtěla sex zkrátit

Na samém začátku vztahu jsme spolu spali snad denně. Milovala jsem, když se mě zmocnil, a užívala jsem si každý okamžik našeho vášnivého spojení. Nevynechali jsme žádnou příležitost se spolu pomilovat. Tak to probíhalo celý první rok. V tom druhém už nebyla taková chuť, ale ani tak jsme sex nevynechávali. Jen se snížila jeho frekvence.

Venda přibral nějaké to kilo, začal být pohodlný a líný. Byl problém někam jít nebo něco podniknout. Upnul se na domácí pohodlí a nudu. Někdy v tomto období jsem se jednou při sexu přistihla, že se nudím. Venda svoje vyvrcholení začal zbytečně natahovat. Napadlo mě, že čeká na mě. Většinou jsme orgasmus časovali na stejný okamžik.

Nenapadlo mě tedy nic lepšího než orgasmus předstírat. Nesměla jsem na to jít moc okatě, takže jsem jen zasténala, provedla svoje obvykle propnutí a blaženě povolila svalstvo. V tu chvíli to pustil i on. Stalo se z toho pravidlo. Moc dlouho jsem nečekala, a když přišla vhodná chvíle, aby nepojal podezření, zahrála jsem divadélko. Cítila jsem se sice blbě, ale lepší než ho ranit tím, že mu řeknu, že mě sex s ním už nebaví.

Manželovi jsem se po čase přiznala

Člověk nepřemýšlí moc dopředu, takže jsem nevěděla, jak dlouho to takhle vlastně budu dělat. Navíc se ukázalo, že mě v práci vzrušuje kolega. Letmý dotek a moje tělo bylo v ohni. S ním bych si sex uměla představit. Docvaklo mi, že to, co Vaškovi provádím, není fér. Rozhodla jsem se, že mu po skoro tři čtvrtě roce řeknu pravdu.

K milostné předehře se to nehodilo, ale jiná příležitost nebyla. Sotva šel Vašek na věc, zabrzdila jsem ho. „Musím ti něco říct. Víš, já poslední měsíce orgasmus předstírám. Sex s tebou mě přestal bavit,“ oznámila jsem mu a těžce jsem polkla. „Nebudeš mi to věřit, ale jsem rád, že to říkáš. Pro mě je to poslední dobou také nějaké nudné,“ reagoval nečekaně. „Tak proč po mně vyjíždíš, když tě to také nebaví?“ vrtalo mi hlavou.

Říkal jsem si, že kdybych to nedělal, pojala bys podezření, že někoho mám. Což není pravda. Tak se vlastně vždycky přemůžu,“ řekl s úlevou v hlase. „Takže my spolu spíme jen z donucení, ale přitom jsme na tom oba stejně?“ zasmála jsem se. O svém kolegovi jsem raději pomlčela, protože nevěru jsem v plánu skutečně neměla.

Sexuální abstinence nám prospěla

S Vaškem jsme se domluvili, že dokud to půjde přes sílu, nebudeme na sex tlačit. Slíbili jsme si ale věrnost a snahu s tím něco udělat. On začal pomalu hubnout a vracet se do formy. Bála jsem se, že bez sexu bude náš vztah o něco ochuzený. Jenže jak se ukázalo, jako manžele nás to utužilo. Otevřeně jsme o tom mluvili.

Nespali jsme spolu půl roku. Za tu dobu Vašek shodil téměř deset kilo. Nyní je k sežrání. Vzhledem k tomu, že spolu plánujeme rodinu, sex se vrací do hry. Po tak dlouhé odmlce musím říct, že jsem nic předstírat nemusela. Nelituji toho, že jsem řekla manželovi pravdu. Možná bych udělala chybu, kdybych propadla kouzlu cizího muže a toho svého ztratila. Komunikace, to je základ pro fungující vztah.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články